Back to Business

Kom hem inatt till slut.
Fått några timmars nyttig sömn och nu tillbaka till jobbet i vanlig ordning.
Det släpptes ju en stor nyhet igår – som jag antar att inget Apple fan missat – en helt ny produkt. iPad – wow säger jag bara!
Idag startar jag dagen med ett långmöte, sen blir allt som vanligt igen. Eller ja, nästan iallafall.


4 Replies to “Back to Business”

 1. Veronica

  Jobbar du med datorer? Jag som fått för mig att jobbar med smink.. 🙂
  Ha en trevlig torsdag! Kram,

 2. Tess | Stylish-B.se

  Såg den på nyheterna igår eller var det idag? Är den bra eller är det en flopp? Har hört både bra och negativt om den. Jag är inget direkt Apple fan, men det är ju ändå kul att hänga med i svängarna om vad som är nytt på marknaden.

 3. Minna

  Veronica – Jag jobbar med Apples produkter så ja, jag jobbar med datorer. Sen jobbar jag även som make up artist och stylist, driver min blogg Spanbloggen.se och jobbar på Halmstad travet. Många järn, precis som jag vill ha det.

 4. Minna

  Tess – Kommer till butik om några veckor, och jag tror jättemycket på den. Ska bli urkul att få testa den så fort den kommer. Apple har tagit fram en helt ny produkt, snart apar alla andra efter… som vanligt 🙂

Comments are closed.