saturnight

Lördag och MacLove är ledig. Jag också.
Tre rätt av tre möjliga – det måste firas!

Ja, just det – det är ju Melodifestivalen också – fyra rätt!


4 Replies to “saturnight”

  1. Sarah

    Hej Minna! Jag funderar på att bleka mina tänder hos Elite Smile i Göteborg. När jag satt och googlade för att få info om någon blekt där och som är nöjd eller inte, så fick jag en träff på din gamla blogg. Jag kunde inte komma åt inlägget och jag vet inte om det är du som har skrivit det eller om det var någon som har kommenterat. Vet du något om Elite Smile i Göteborg?

  2. Minna

    Sarah – Jag har inte blekt mina tänder och har tyvärr ingen erfarenhet från Elite Smile i Göteborg, så jag tyvärr inte ge dig några fina råd.
    Hoppas du får fatt i info hos nån annan, lycka till!

Comments are closed.