part two

Är jag ensam om att tycka att åtminstone en av tjejerna skulle gått direkt till final? Tydligen.
Är det bara jag som gillar de yngre artisterna? Tjejerna? De coola tjejerna med härliga outfits, sköna låtar och lite nya förmågor i sammanhanget?
Jag gillade dem bägge jättemycket och hade gärna sett dem gå vidare bägge två. Sen var iofs Manboy helt ok, men tjejerna var härligare.
Det var egentligen meningen att jag skulle varit ledig i dag, men så blev det inte. Känner att jag jobbat mycket, är lite extra seg och slow.
Men, det gäller att se det bästa av det och det är att jag plockar ännu en dag i semesterbanken – den karamellen smakar gottgott.
Så ikväll har jag häckat hemma i lugn och ro, spanat melodifestivalen och bara softat. Bäddat ner mig i soffan och bara chillat.
Bara möglat i min ensamhet. Skönt idag, men inte varje helg. No thanks.
Nästa helg är jag ledig, så då får det nog bli Fox och festival igen, för det var verkligen så mycket härligare att sitta där, äta, ett glas vin och kryssa.
Ja, så får det bli. Och ja just det, jag är ju ledig på fredag också – tjohoo – min lediga helg is coming up. Välförtjänt!


2 Replies to “part two”

  1. Sandra

    Super tuff fläta du har fått till på bilden. kan du inte visa hur man kan skaffa en likadan,varför inte genom en videoklipp, dom är uppskattade. 🙂

Comments are closed.