la magnifique

Tidigt igår eftermiddag smög vi in på bion och satte oss i mörkret.
Avatar stod på biljetten och 2 tim 41 min speltid.
Jag har såklart hört och läst om hur bra filmen är och vilka fina recensioner den fått, men i vanlig ordning försöker jag ändå inte registrera det.
Vill helst se filmer utan nån som helst vetskap, och helt få bilda min egen uppfattning utan några förhandstips och betyg.
Tiden flööög iväg, jag fattar inte vart tiden tog vägen. Filmen fullständigt trollband mig. Jag vill se den igen!
En sann storfilm. Se den – men se den på bio.


7 Replies to “la magnifique”

  1. veronica

    Ja vet. Tyckte att den var helt magisk. Se den i 3D är ju ett måste. Jag måste göra det. Själv har jag precis slutit mig till den skaran som blev trollbunden av twilight. Trodde absolut inte att den skulle påverka mig så…en intensiv film…var tvungen att se om den direkt…

Comments are closed.