in and out – out and in

upptinad och pälsen på tork

Mycket mysigare att sitta inne på köksbänken med en stor kopp te, och se på när det snöar ute. För det vräker ner.
Var ute en runda men den blev inte så väldans lång kan jag säga.
För det är ju väldigt fint när det snöar, men jag vill inte vistas ute i det om det inte är med pjäxor på och vallade skidor.
Nåväl, var inne på Indiska och botaniserade, där finns alltid alldeles för mycket fint.
Det har kommit in massor av fina tunikor, sjalar, väskor, klänningar och kjolar. Allt i fina härliga vårfärger.
Men för min del blev det inget klädköp idag, men väl några fina smycken. 2 av 3 av de fina armbanden som jag köpte idag.
Jag gillar ju att bära armband så några till blir bara bra + de passar fint att blanda med några jag redan har.
Nu ska jag pyssla lite hemma, det blir mys bonanza här hemma ikväll. Himmel så skönt. Älskar fredagar. Speciellt lediga fredagar.


6 Replies to “in and out – out and in”

 1. Linda

  Är det dom du har på dig nu? Jättefina, speciellt det översta! Måste nog kolla in Indiska idag:)

  Sen undrar jag om du använder en pensel när du applicerar ansiktsmask? Jag använder fingrarna men tycker att det lätt blir för tjockt och mycket stannar kvar på fingrarna… Vad bör man ha för pensel om man ska använda en? Jag har en foundation pensel för flytande foundation från makeup store som jag inte längre använder, kan man använda den, eller är det bättre med en som har äkta hår?

  Kram och trevlig helg!

 2. Minna

  Linda – de finns så fina smycken på Indiska nu, lätt värt att spana in!
  Jag har en pensel med syntethår, du ska ej ha äkta hår till detta så din gamla foundation pensel funkar nog. Det är dock bra att använda en så tunn pensel som möjligt(då menar jag platt och med lite hår, men bred)så får du ett tunt lager mask, slipper att ”mata” penseln full med produkt som du ändå ska tvätta ur borsten sen.

Comments are closed.