massera mera

Det är ju både skönt och gör nytta att få massage, ändå går jag alldeles för sällan.
Nu är det dock dax för en omgång och jag har frågat runt lite, men har ni några tips på nån som är så bra att ni nästan inte vill avslöja numret.

Ni vet nog ungefär vad jag menar, nån som verkligen känner och kan sina saker.
För att nog att det kan vara skönt, men framförallt ska det ju göra nytta och få bort spänningar och knutor.
Vart ska jag ta vägen då?


19 Replies to “massera mera”

 1. Malin

  Jag har också tänkt att gå till en massör och vill gå till någon riktigt duktig. Är så stel i hela kroppen. Är det någon som vet nån bra i Helsingborg så tipsa gärna.

 2. Elin på Gula villan

  Dharma-Sussie är fantastisk! Hon höll till på Dharmagruppen innan men har nyligen startat ett eget litet ställe. Hon har mycket att göra, men talar man in ett meddelande på hennes mobilsvar ringer hon alltid upp så fort hon kan! Hur denna människa kan få mig så avslappand är ett under:) Ring henne, maila mig så får du numret!

 3. Josse

  Du har väl skrivit förr att du gått till Kent på Kroppshälsan? Dit gick jag när jag hade megaproblem med ryggen Det gör ju ont som f*n, men han vet vad han sysslar med juh! =)

 4. Josefine

  @ Minna:
  Jag hade ju för mig att du hade en bild på bloggen någongång på hans fönster när din rygg hade pajat. Men det kanske bara var en bild, om det nu var på hans fönster, men fick för mig det. Han är grymt duktig iallafall! =)

 5. Minna

  Josefine – ahaa, nej det var när jag var hos Kiropraktor Håkan. Men han är iofs jäkligt bra, men jag vill åt mer massage nu.

 6. Josefine

  Ja, just det, det stämmer juh! Men testa Kent, han är jätteduktig. Hans nummer är:
  0731583505, och hans mottagningen ligger typ vägg i vägg med Lenas kebab, så det är nära och bra stan. Han har alltid 10% rabatt de tre första gångerna man går också. =)

 7. Carro

  Har haft problem med ryggen i måååånga år och går till Kent på kroppshälsan och är nu helt bra i ryggen!!
  Han är otroligt kunnig och proffesionell. Håller även på med lite alternativa behandlingar 8ex rosenmetoden) och har en djup kunskap om hur kroppen fungerar… Som du kanske hör e jag heeelt såld på Kent!!!
  Han har väldigt mkt att göra och har därför rabatt på massage om man bokar tid på lördagar (hade det innan iaf 🙂 )

  http://www.kroppshalsan.com/

 8. Minna

  Josefine – ha ha, ja så var det. Men Kent kommer nog få ett samtal, han verkar ju onekligen ha verkligt bra koll!
  tack snälla för tipset!

 9. Madde

  Mange som håller till uppe hos Simon och dom andra sjukgymnasterna på Movement är kanon, han trollar bort knutorna i ett nafs!

Comments are closed.