bäst i melodifestivalen

vänner & god mat – fina grejer det
skagen – alltid lika gott
gänget –  vissa mer eller mindre fans av melodifestivalen, men trevligt som tusan hade vi

blue man group – bäst på hela kvällen! har velat se dem varje gång vi varit i New York, nästa gång…

I lördags var vi på Fox och spanade Melodifestival igen, alltså det är ju bara för härligt att sitta där!
Bra och så trevlig personal, bra menyer och underbar stämning.
Och ännu härligare när man delar det med finaste vännerna. Det blev många skratt och planerades lite för framtiden.
Blue Man Group är jag bara för grymma! Ni måste se klippet, de är så säkra. Och sen var ju Christine för skön som Carrie, ha ha såg ni det?

Låtarna då? njaae. undras om jag nånsin kommer bli nöjd. På lördag blir det ännu en kul deltävling och från Malmö denna gång.
Picadilly Pernilla, Jöback, Sibel mfl. Tror nästan jag måste se det live nångång, det är ju en jäkla cirkus den här Melodifestivalen.

Förresten, nu när New York kom på tal. Jag har spanat på Crocodile Dundee samtidigt som jag pillat med inlägget, och vilken klassiker det är!
Sköna repliker, sköna miljöer och kläderna… wow, vissa läskigt in time 2010. Mode är ju bara det bästa som finns!


6 Replies to “bäst i melodifestivalen”

 1. Elina

  hej minna! följer din blogg ofta o den är grym me massa bra tips!
  på tal om new york nu igen så ska jag dit nästa vecka!! så tänkte bara kolla med den erfarna om du har några absoluta måsten i shoppingväg man inte får missa. bra områden och butiker?!
  tack för en bra inspirations källa!!/Elina

 2. Minna

  Elina – tack snälla! Du har ett av de finaste namnen, så fint! Åh din lilla lyckans ost, New York… åh det finns massor av bra tips. Men enkelt då:
  – Marc Jacobs butikerna på Bleecker St, 3 st i samma kvarter. Där finns även Magnolia Bakery med sina underbara Cupkakes – Sex and the City favorit.
  – Forever 21, jag gillar den vid Union Square bäst. Stort och galet, försök att gå dit på förmiddagen, senare på dagen är det ganska rörigt där. Men helt klart ett ställe att fynda på!
  – Intermix, finns flera butiker på Manhattan, finns även en i närheten av Marc Jacobs butikerna på Bleecker st. Där finns flera fina små affärer i det området. Urmysigt!
  – Scoop. på Broadway. Mmmm, lite dyrare men så fina grejer.
  – SoHo, där finns så mycket. Bara att gå på alla gatorna och gå in i var och varannan butik. Prince, Greene, Spring, Mercer… ja alla gatorna är bra.
  – De stora varuhusen med flera märken är också kul, Barneys, SAKS och Marcus Neiman. Macys tål jag inte.
  – Victoria Secret, massor av fina underkläder och smarriga läppglans.
  – Sephora. Varje tjejs dröm i skönhetsprodukter.
  – Rickys, varje tjejs dröm i skönhetsprodukter. Och billigare än Sephora.
  – skor… de finns överallt. Aldo, Steve Madden är bra trendiga ex på butiker som finns på många adresser på Manhattan.

  Njuuut av din resa tjejen. Hör gärna av dig när du varit där om hur du hade det! ps. bästa bästa lunchen. Cafe Habana. Prince/Elisabeth st. Drick en Margarita och käka majskolvarna. O s l a g b a r a.

 3. Elina

  Tack!!
  Oj massa bra tips!! nu längtar jag ännu mer! Har varit där en gång innan, men man kan aldrig åka dit för många gånger! världens bästa stad!
  har du någon koll på Brooklyn föresten? Har hört att Wiliamsburg, tror jag det heter ska va ett mysigt område med bra secondhand butiker t ex!
  Tack igen för tipsen!/Elina

 4. Minna

  Elina – Williamsburg!! miniminimarket, och second hand är bäst i Williamsburg. Det är bara att strosa runt, massa härliga butiker och caféer. Det är så mysigt där och mycket lugnare än Manhattan. Käka på SEA (sex and the City = Raw, där Samantha träffade Smith) jag absolut ÄLSKAR SEA. Så jäkla snyggt och gooood mat. Ett besök är absolut värt det i Williamsburg. Är det en riktigt fin dag, finns inget som slår en promenad över Brooklyn Bridge.
  kram!!

Comments are closed.