bästa mms:et

– Den är här!

Fick det allra bästa mms:et på mycket länge idag. Hur lycklig blir man inte?
Nu ska jag ut och hälsa den välkommen.


One Reply to “bästa mms:et”

  1. Träningsglädje

    härligt med vååår. jag var nere på västra stranden igår och det var underbart. men jag ger det några dagar till innan prins bertil är ren från all is. ändå var det en ensam windsurfare bland vågorna, det såg kallt ut.

    en fråga: har precis gått från pc till mac – var kan jag hitta en crash course i hur allt funkar med alla snabbkommandon och allt?

    en fråga till: alla bilder på dig, är det via självutlösare eller fotar din pojkvän. det är svårt med bloggfoton, det kräver ju en pojkvän som är bra på att plåta om man inte kör med självutlösare (vilket inte alltid funkar).

    so long från en annan halmstadbloggare!

Comments are closed.