fresh twentyfour seven

au naturel
supernoggrann – inget missas
det är inte ett dugg obehagligt – snarare skönt, och med risk för att lätt falla i sömn…
Victoria – som även är Make up Artist och med grymt handlag
alltså – det är så jävla snyggt
ingen mascara – inget jobb – inget kladd.

I fredags när jag kom ner till Malmö så överraskade Frida mig med att ta med mig till Salong Chi.
Det är där i Västra Hamnen som Frida gör sina fantastiska fransar och som jag varit avundsjuk på.
Nu behöver jag inte längre vara det. När jag fick se resultatet trodde jag knappt att det var sant, så himlans fint.
Victoria som gjorde mina fransar är otroligt duktig, noggrann och säker. Hon är även Make up Artist så vi hade en hel del att tjattra om.
Fransarna är i olika tjocklek och längd, så resultatet ger jättefylliga, fint böjda och mörka fransar. Som att jag bär mycket mascara på långa fransar.
Ha ha, jag slängde mig om halsen på henne när jag fick se hur fint det blev, hon måste ha blivit helt chockad.
Jag berättade att jag skulle lägga ut lite bilder på bloggen, och då fick jag även ett hemskt fint erbjudande att dela med mig av till Er läsare.
Om ni vill gå till Victoria och fixa fransarna så får ni nu 500 kr i rabatt! Ring Victoria på 040 – 30 45 00 för att boka tid – mer info H Ä R


6 Replies to “fresh twentyfour seven”

 1. Jenny

  Hej,Vad har du fått för skötselråd? Jag gjorde detta för en tid sedan inför ett bröllop. Men jag tyckte att de började lossna snabbt… Och totalt satt de inte mer än ett par veckor. Så hur gör man för att hålla dem perfekta? Tack för en mysig blogg – den är som ett beroende 🙂

 2. Minna

  Jenny – Ska bli spännande att se hur de sitter, har förstått att det beror mycket på hur man reagerar mot olika lim och framförallt HUR noga de appliceras. Sen byter man alla sina fransar ca 6-8 veckor. så det beror lite på i vilken ”cykel” man kommer in i när man sätter dit fransarna. Man märker ju lättare att man tappar/byter fransar när man har förlängning på. Men dina nya fransar kommer ju ut hela tiden, så att börja använda lite mascara efter några veckor kommer jag iallafall nog att göra, så behåller man effekten längre. Sen gör man ett återbesök och sätter dit fransar så att man är fullkittad igen.
  Ingen fukt i närheten 48 h efter applicering, inte använda vissa sminkprodukter (man får ett informationsblad om vilka ämnen inte sminket får innehålla), inte använda några rengöringar med olja i, sen rättar jag till fransarna försiktigt med typ en ren mascara borste, sen behöver inte jag göra mer. Supersmidigt!
  Jag blir så glad av fina komplimanger om bloggen – tack snälla Jenny!

 3. Lina

  Jag är också lite intresserad av fransarna! 🙂 Jag har ganska raka framsar om jag inte böjer dem, hur blir detta när man gör en fransförlängning? Vet du det? Kommer de bli böjda då eller kommer de ”nya” fransarna att följa samma riktigt som mina riktiga?

  Du har verkligen en super trevilg blogg, med massa fina bilder och tips!!!!

Comments are closed.