sunday funday

jag tycker det är extremt trivsamt i flätat

Ska njuta i solen hela dagen idag. Så vi ses ikväll igen.
Härlig söndag på er!


13 Replies to “sunday funday”

 1. Linn

  Hallo,
  letar som en galning efter ett vår/sommar fräscht läppglans/läppstift. Har du några tips? Får gärna vara i stil med det som du har på dig på detta foto, tusen tack!

 2. anna-karin

  Vilken fin färg på läpparna, perfekt rosa ser det ut som! Vart har du köpt det, ge mig info tack!?? Tack för en trivsm blogg! Man vill ju bara ha meeeeeer! 😉

 3. Eva

  O jag undrar vad du använder för hudvård och foundation? 🙂 Du har en fantastisk ”glöd” i huden på denna bild och det ser så naturligt ut! Jättefin!
  Kram Eva

 4. Minna

  Linn – ja det är en evig jakt det där. Jag gillar Lancomes juicy tubes och speciellt färgen Hip Hop Apricot som jag har på bilden, tillsammans med exit läppstift från Make up Store.

 5. Minna

  anna-karin – exit läppstift från make up store tillsamman med glans hip hop apricot från lancome. Kul att du gillar bloggen!!

 6. Minna

  Eva – jag har sen 1,5 månad tillbaka använt mig av Jan Marinis proukter och de är helt OUTSTANDING! Jag SER skillnaden på min hy, och då ska du känna skillnaden då… wow, det är lätt det bästa jag provat nånsin. Min hy har fått en fantastisk lyster och det älskar jag. Jag kan bara rekommendera det, det är så himla bra!
  Jag gick till Stina Auer på Ellipseklinikken och det var hon som tog fram det magiska receptet till mig. Vill du ha bra resultat är det Stina du ska kontakta.

Comments are closed.