new hairdo

wonder waves

Idag har jag varit hos Ida på Annen Etage och fixat håret. Spana in så långt det blivit!
Idag fick Ida fria händer att göra den färg hon tyckte att jag skulle ha, och det blev – såklart – jättebra.
Lite kallare ton, men ändå inte. Det är så svårt att förklara men som Ida säger:
– den är lite vanilj-Champagne-rose-men-kall-och-lite-silver-i…
Ha ha eller nåt sånt.
Jag älskar hennes beskrivningar på färger och dofter, hon är grym på att beskriva det.
Jag menar en hårolja som luktar vanilj/sol, det förstår ni ju också, eller hur?!

Hur de där fina lockarna kommer till som jag har i håret, ska ni få reda på.
Ni som kommer på The Perfect Party kommer även få chansen att bli ägare till några stycken.
På tal om The Perfect Party, så har vi haft info och genomgångsmöte idag – och det kommer bli så bra!!
Jag har redan det där goa pirret i magen och känner redan pulsen, shit och det är mer än en vecka kvar.
Men det gäller att vara ute i god och ha stenkoll – det är ju ändå meningen att det ska bli vad det heter: The Perfect Party.12 Replies to “new hairdo”

 1. Eva

  Såå fin du blev i håret, tänk om man hade ditt svall! :-). Jag vet att du innan du gjorde dina fantastiska fransar, provade den rosa mascaran fr Maybelline. Vad tyckte du om den, vet du även haft den gula fr samma märke. Eller har du ngn annan magnifico mascara du rekommenderar? 😉 hälsn Eva

 2. Emilie

  Hej! Vad fin du blev!! Tycker det är så himla tråkigt att jag inte är hemma när du ska din fina fest, den låter ju hur kul som helst!!! I alla fall ett stort lycka till, det kommer bli kanon!! Stor kram

 3. Minna

  Eva – ja det blev super, härligt att man kan lita på sin frisör! Sen jag började hos Ida har mitt hår verkligen växt ut ordentligt – äntligen!!
  Det stämmer att jag haft både den gula och den rosa mascaran. Jag gillar den ROSA absolut mest! den är superbra. Så det är den jag kör på när jag använder mascara, men jag behöver ju knappt det nu när jag har mina Novalashes 🙂

 4. Minna

  Emelie – ja det är synd, hade varit roligt om du var med! Tack snälla, det kommer bli en helt galen kväll… 😉

 5. Minna

  Mika – ja alltså det kan ju låta lite konstigt eftersom jag ju ÄR blond, men jag har aldrig haft denna blonda färg tidigare. Skitsnygg är den, jag är supernöjd!
  Önskar dig en urhärlig helg Mika!

 6. Minna

  Olivia – Åh va kul! Jag längtar också, shit… det ska bli sååå kul!!
  Vi ses nästa lördag 🙂

 7. Eva

  Tack för ditt svar ang Maybellines mascara-idag gjorde jag ett inköp av denna så nu ska här testas! 😀 Tack för din underbara blogg, blir lika glad varje ggn jag tittar in här hos dig! Önskar dig en riktigt skön helg! Kram Eva

 8. Minna

  Eva – Tack snälla, jag är glad att jag kunde hjälpa till lite. Hoppas du gillar mascaran, tänk på att prova lite nya sätt att applicera den på, borsten är ju lite annorlunda så du kan liksom försöka ”rulla” på den så kommer det magiska att ske. fransarna blir täta och låååånga, ha en mysig helg!

 9. IZZA

  Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: du är ALLTID så förbannat snygg i håret! Avundsjuk 😉

  Festen verkade bli väldigt lyckad förresten. Du är så duktig som styrde upp det där!

  puss&kram

Comments are closed.