mycket väl godkänt

catching up
bobby is back in town
det är bubblan också, underbart att de är tillbaka!
vi beställde hem kvällens mat från hemdeli.se – har aldrig gjort det tidigare, men det visade sig vara en höjdare.
till förrätt – halstrade pilgrimsmusslor

som serverades med sparris, krispig bacon, schalottenlök & vitlök
efter förrätten bytte vi rosévin mot rött vin, ljög ihop värre rövarhistorier en stund, sen tog vi sikte på huvudrätten
åh jag älskar tonfisk, det är så löjligt gott! stek dem snabbt, de ska bara få en fin yta och vara röda inuti
bubblan njuter av dofterna, det lutar åt bra betyg för kvällens meny
även tonfisken beställde jag från hemdeli och den var helt kanon. fin tonfisk kan vara lite lurigt att få tag på,
så när jag såg att hemdeli hade tonfisk i sortimentet, var valet givet.

efterätten bestod av det oslagbara – småsmarr. alltid en hit.
sen slog vi oss ner och njöt av några glas Châteauneuf du trapp – sorry internskämtet – mätta och med alla boxarna ikryssade.
kvällens meny, fick full pott – mycket väl godkänt!9 Replies to “mycket väl godkänt”

 1. Veronica

  Fasen vad snygg du var! Klänningen och strumpisarna va jätte snygga! Köpte själv klänningen när du övertalade mig! ;)Fina ljuslyktor man ser på första bilden, finns dom att köpa nu?

  Kram, Veronica

 2. Eva

  Du är ju söt som en sockertopp! 🙂 Lite nyfiken på dina hudvårdsprodukter Jan Marini, efter att du lovordat dem här i bloggen. Jag själv har inte några egentliga hudvårdsproblem förutom pigmenteringar som jag snart har gett upp att få ngn ordning på. Min hudtyp ligger nog åt normal-torr och när jag läste om deras produkter låter det som om det är ganska ”starka” produkter(medicinska produkter)? Jag har tidigare provat MD Skincare by Dr Dennis Gross(en serie jag vet att du också haft tidigare) och den tyckte jag var bra men mot min pigmentering hjälpte den inte, upplevde den lite stark också. Just nu provar jag Philosophys hudvårdsprodukter och tycker de ger en bra hudyta men inte mkt mer. Vad tror du om Marinis produkter för min hy? Är de mer lämpliga om man ligger åt lite fetare hy? Du ser ju ut som en liten persika i hyn iaf! 😀 Kram Eva

 3. C

  Sorry om jag missat att du redan svarat på detta men – vart får man tag på strumpisarna (och skorna)? SÅ snyggt!

 4. Mary

  Måste först tacka för videon som du lagt ut på hur man fixar sådana locklar som du har. Helt fab och jag har nu införskaffat en locktång och står framför spegeln flera mornar i veckan. Känner mig mkt mer glamorös, snygg och det går ju jättefort! 🙂 Så supertack!

  Sen undrar jag lite vad det e för blomma på översta bilden, i bakgrunden. Ngn slags grön växt i vita krukor. Superfina och jag skulle vilja shoppa på mig lite sådana till mitt kök. Vore toppen om du kunde tipsa.

  Kram Mary

 5. Minna

  Veronica – ja men visst är klänningen härlig! Ljuslyktorna har jag köpt i Skåneland på Plantagen, kan nog vara så att de finns kvar. Fanns i rosa, betong och vitt tror jag.

 6. Minna

  Eva – Ja du Eva, Jan Marini är verkligen bra hudvård. Jag hade absolut en okej hy tidigare, men nu har jag en helt annan lyster, mer spänst och strukturen på hy är otrolig. Att det skulle göra skillnad som kändes trodde jag också, men att man SER skillnaden är underbart! Det är medicinska produkter = de gör nytta. De är starka och ska användas efter direktiv. Det spelar nog ingen roll vilken hudtyp du är alls, med Jan Marinis proukter anpassas produktkitet just efter dig och dina behov. Jag gick till Stina Auer på Ellipseklinikken och henne lämnar jag inte. Jag litar 100% på henne.
  Jag kan varmt rekommendera Stina, och när hon träffar dig får du exakt det du letar efter. Sen är det bara att följa hennes råd. Jag vet låter nästan för bra för att vara sant, men jag är ju ett levande bevis för det. Lycka till och hoppas att vi ”persikar” oss ihop snart 🙂 kram minna

 7. Minna

  C – Stumpbyxorna kommer från Lindex, och skorna har jag köpt på Topshop men för länge sen så de finns tyvärr inte kvar.

 8. Minna

  Mary – ja men visst är det inte så svårt! Härligt att jag kunde inspirera lite, det gör mig jätteglad! Lite mer glam i vardagen, underbart!!
  Blomman överst är tjockbladiga plättar på tråd. Enkel och söt, kräver inte så jättemycket jobb heller. En bra växt helt enkelt.
  kram minna

 9. dyslektiskairrfarder

  Där ser man två bekanta tasmanska-små-djävlar, Fast Bubblan var ett nytt smeknamn jag inte kände till på dumbo! Men vad härligt att någon pysslar om pojkarna nu när de är hemma från sin eskapader i down-under, tror att det var precis vad de behövde för att få kraft och energi att skämma bort alla som kommer vistas ute på Tylö i sommar med fantastiska drink-kreationer, skvaller och galenskap!

Comments are closed.