i väntan på…

vinster trängs ikapp

…nya ägare, trängs priserna i stora högar.
Det är fina vinster och varje dag anländer fler paket och prissumman stiger hela tiden – undrar om vi slår förra årets ca 80.000 kr?
Jag skulle egentligen ha åkt till Stockholm ikväll för några dagar med möten och fix, men det blev inställt i sista stund.
Så nu är jag kvar på hemmaplan och kan istället släppa stressen med att behöva planera allt minut för minut.
Det blir mer tid att förfina ännu mer inför helgens stora fest, och jag måste erkänna att jag har lite nerver i magen nu.
Gud jag älskar det där förväntansfulla magpirret!
Idag har jag också fått veta att det är många som köpt biljetter till lördagen och det är så kul – ska bli så roligt att träffa er alla.
Det kommer bli en så härlig fest & med massor av bubblande drycker och priser.
En sak att tänka på inför lördag – KOM I TID – när utlottningen drar igång är det försent att anmäla sig för att ha en chans på de fina vinsterna.
Kl 22.00 drar vi igång!


2 Replies to “i väntan på…”

 1. Madeleine

  Hej Minna,

  jag tycker ni verkar ha det jättefint hemma. Har bland annat funderat länge på hur ni har ”gjort” väggarna? Sen undrar jag också vart krukorna i något inlägg tidigare kommer från. De står bakom dig på en hylla på en av bilderna. Det blogginlägget om eran privata middagsfest. Tack för all inspiration du ger mig! Du är toppen!

 2. Minna

  Madeleine – åh tack snälla, vilken komplimang! väggarna är betongväggar som är oregelbundna i mönstret, jag älskar ”livet” i väggarna, så fint när ljuset faller på.
  Krukorna kommer från en liten lanthandel, om du menar de små fyrkantiga krukorna?, kan tänka mig att det finns liknande hos ex. Plantagen.
  Mina köptes förra året, men hoppas du hittar nåt liknande! Tack snälla igen för dina fina ord, det gör mig jätteglad!
  kram Minna

Comments are closed.