my day

så lycklig så jag visar alla mina tänder – sladdade inom Lillis och klämde lite på min gudson. de är knappt bästisar de där två – mac mini
åkte vidare ner till Malmö och till Vicki på Salong Chi. hon fixade mina fransar, ni ska få se senare så fint det blev.
sen stannade vi till på den fulaste och gulaste skylten i Malmö
men jäklarns va god falafel de har!
nu blir det sängen, film och Chill Out – så gött

Idag har varit en så härlig dag.
Var uppe med tuppen, eeeh nåja, kl 08 iaf, och fixade lite före kärran styrdes mot Skåne.
Fått så mycket gjort och det känns som att dagen haft dubbelt så många timmar. Nu är jag dock rätt slut och ska bara chilla.
Imorn är det fix från morgon till kväll – ni följer med och så ska ni få en tjuvkik på några av alla fantastiska priser inför lördag.


5 Replies to “my day”

 1. Anna

  det är ju precis vid oss ju!
  det är helt klart den bästa Falafel NO 1 i stan- ni valde helt klart rätt!
  kram

 2. Veronica

  Hej Minna! dina solglasögon är verkligen ursnygga.Jag blev inspirerad av dig efter ditt inlägg om besöket hos Stina A. Jag har lite funderingar om du ska göra om det igen om några månader? Om du jämför när du gjorde behandling på Birgittakliniken och hos Stina var blev du mest nöjd? Tack för en underbar blogg.
  Inspiration varje dag…du är grym…

 3. Minna

  Veronica – Om jag gör nån behandling nånsin igen så blir det definitivt hos Sina på Ellipseklinikken, det är det ingen tvekan om. Men jag har inga planer på att göra fler behandlingar just nu. Det ÄR stor skillnad på olika ställen och det är det mellan Birgittakliniken och Ellipseklinikken också. När jag var hos Stina fick jag allt mycket mer beskrivet och svar på mina frågor som jag verkligen förstod. Resultatet blev också mycket bättre när jag var hos Stina, så jag väljer absolut att gå tillbaka till Sina om jag får några funderingar på behandling igen.
  Tack snälla för dina fina ord, det gör mig så glad att du gillar bloggen, kram Minna

 4. Lotta the spammer

  Åh goaste myset! Är man i krokarna så måste du ju stanna, gudmor och allt! Och jag kan riktigt se hur MAc njuter… Han ser fan mer avslappnad ut än vad jag hade gjort, hua.
  Det ska verkligen bli sjukt kul imorgon, jag tingar kaffemaskin, locktänger, väskor och så lite mer, ok?! Kom ihåg, hör av dig. KRAM och PUSS 🙂

Comments are closed.