be ego

i both run & dance like no one´s watching

Tar du dig egen tid och utnyttjar den till att ta hand om dig själv och verkligen ser till att göra nåt för dig själv, kommer det betala sig direkt.
Jag älskar mina morgnar. Går upp tidigt, ut och kutar, tar en lång dusch, äter frukost samtidigt som jag har på Nyhetsmorgon i bakgrunden.
Ganska många vardagar ser likadana ut och jag absolut älskar dem. Ibland blir det inte riktigt som man planerat, men vad gör det?
Vad gör det att jag inte har något löparsteg, jag kutar ju för att jag gillar det! Jag mår så otroligt bra av att få röra på mig.
En kväll för några veckor sen var jag på gymet och Hasse (minns ni min PT som jag hade på FORM) hittade mig nere i skroten.
– här ligger du och kör ben en tisdagkväll
-japp, hade inget bättre för mig

Vi kom lite snabbt fram till att det inte är så ofta jag inte har nåt jag ska göra och att träningen ofta blir lidande då.
Men att jag ju upptäckte kutandet i höstas, och då sa Hasse några peppande ord och som finns kvar inom mig.
– Bättre att du sticker ut och kutar 20 min om det är all tid du har, än att inte göra nåt. För 20 min löpning gör skillnad.
Nu blir det ändå så att tar jag mig väl ut så blir det ändå 35-50 min jag är ute, men att ”tro” att jag bara ska göra 20 min gör att jag tar mig ut.

Sen spelar det ingen roll hur jag ser ut när jag kutar – i run like no one´s watching. and there probably isn´t.
Däremot älskar jag mitt röda, flåsiga ansikte efteråt. Då står jag gärna framför spegeln och glor lite. Och mår löjligt bra.


2 Replies to “be ego”

  1. Minna

    Lotta – ha ha det är jag i ett nötskal, ska hålla på och kolla var min ipod sladd är, hur håret sitter samtidigt som jag ser ut som att jag viftar bort hundra flugor runt mig… tur att det inte är så många i spåret när jag är där, ha ha

Comments are closed.