last days in the city

-come on!

I don´t wanna go home!!!

Mina sista dagar här i stan får ni ta del av när jag kommit hem igen.
Vi ses då!


4 Replies to “last days in the city”

 1. Annica

  Men här i Strawtown e det faktiskt sol och värme nu! Inte NY men helt klart den bästa tiden i denna stan.

 2. ballo

  Jag lider med dig, girl. Jag kom hem från NY för tre veckor sedan, och det var inte lätt att komma hem, trots att jag bara var borta en vecka. Jag längtar fortfarande tillbaka. Första dygnet i Halmstad efter hemkomsten kändes overkligt. Allting gick i slow motion, och känslorna var som bortkopplade. Fast det börjar rätta till sig nu. Välkommen hem!!

 3. ballo

  I don’t like cities, but i like New York! Other places make me feel like a dork!
  Los Angeles is for people who sleep. Paris and London, baby you can keep….(??)

  Other cities always make me mad! Other places always make me sad. No other city ever made me glad. Except New York. I love New York!

  //Madonna//

Comments are closed.