bunkrat upp

redken is the thing

Att jag älskar Redkens hårprodukter är ingen nyhet, och att köpa dem i USA är verkligen att rekommendera.
Jag menar hur är det möjligt att det kan skilja så mycket i pris??
Jag köpte mina 1 liters flaskor för 22$ styck. T j u g o t v å d o l l a r  = ca 175 kr.
Jag frossade loss i hyllorna och här är lite av vad jag packade med mig hem, nu klarar jag mig gott och väl ett tag framöver.
Ett tips bara – gillar du Redken och åker till USA – handla där, men tänk på att det väger en hel del bara…


6 Replies to “bunkrat upp”

 1. Maria

  Åh, ser att du köpt Redken 🙂
  Tänkte beställa ett lass från nätet. Vilken skulle du rekommendera, om man har några slingor, lite frizzigt här och där ibland?

  Tack för en underbar blogg 🙂

 2. Minna

  Maria – men gud så svårt för mig att avgöra, jag har ju ingen aning om vad ditt hår gått igenom tidigare. Du får nog rådfråga en frisör, jag vågar inte höfta ut nåt så här bara. Lycka till och så kul att du gillar bloggen!

 3. Anna

  Ja, jag vet… helt galet! Vi var i Florida för en månad sedan och jag köpte på mej en rejäl omgång med Redkens stora flaskor medan mannen köpte en borrmaskin… båda var lika lyckliga efter inköpen. Vi fick i alla fall köpa en extra väska för att få med allt hem. Det var billigare alternativ än om vi skulle betalat övervikten i väskan.

Comments are closed.