summertime in radio

-hallå, hallå, hörs min röst?

I sommar ska jag prata i radio!
Yep, i 7 veckor med start nästa vecka. Jag ska prata en stund en dag i veckan, och prata om mode, trender & skönhet.
Ska bli jättekul och såklart extra kul med nåt lite nytt som händer för mig.

På tal om lite nytt, jag skrev ju att det här inte är en vanlig vecka för mig och det är det inte heller.
Förra veckan slutade jag på MacHuset, har bestämt mig för att jag vill vidare i livet. Jag känner att jag vill utvecklas mer.
Har inget nytt heltidsjobb i pipeline just nu, och jag tar det som det kommer.
Blir så lätt att man bara stannar för tryggheten men inte trivs i livet, så jag bestämde mig för att hoppa. Sagt och gjort.
Vad som händer nu återstår att se, ni får hänga med på resan helt enkelt.

for the coming 7 weeks i will do a little thing in radio. i´ll talk about fashion, trends & beauty – it will be so much fun.
this summer im all free, since i did quit my job at MacHuset when i got home from NY, so let´s see what happens now. im all in for everything.
i really felt that i need to develop, so i jumped out there. it´s a bit scary – but i am sure i will survive.
i dont wanna ask myself in the future -why didnt you jump out there? well, now i dont have to.


10 Replies to “summertime in radio”

 1. Emilie

  Fasen vad modig du är!!!! Men du gör verkligen helt rätt, önskar att jag också vågade hoppa men som nybliven husägare till ett renoveringsobjekt så känns det lite vanskligt… Men jag skulle vilja!!! Känner precis som du att jag fastnat i gamla hjulspår och inte riktigt kommer vidare… En annan fråga: hur fasen klarar du dig ekonomiskt? Rik snubbe ; )? Tjänar du några pengar på bloggen? Stort lycka till med radiosnacket, tid och kanal? Kram

 2. Lotta the spammer

  Finally! Men å vad jag kommer att sakna våra skvallerträffar i butiken, för att inte tala om hur mycket barnen kommer sakna fri tillgång till datorerna… 😉 Åh vännen, jag är glad för din skull och jag vet att det kommer att fixa sig, det gör det ju alltid. Mest glad är jag för att nu vet jag att du är kvar i Halmstad åtminstone 7 veckor till. Men du, vilken kanal? Vilken dag, vilken tid. Detta får man ju bara inte missa. KRAM och PUSS

 3. Jenny G

  Grattis! Riktigt härligt att höra att du vågar ta steget i det okända. Du verkar vara en tjej som lyckas hitta många spännande möjligheter så det kommer garanterat gå fin fint. Men du får lova att hålla oss uppdaterade… bloggvärlden är rätt konstig med vilt främmande människor som tar del av varandras liv och intresserar sig och håller tummarna :).
  Ska bli kul att höra vad du hittar på tjejen, för du inspirerar i alla fall mig!
  ”Se inse, det finns inget du inte kan göra”
  Kram & Lycka till

 4. Caroline

  Åh vad du är modig!
  Men du vilken station och vilka tider, så klart man vill få en röst till en av sina
  favvobloggar 😉

 5. Sara

  Lycka till Minna! Tror du kommer göra ett jättebra jobb med trendsnacket på RB. Tipsade Stefan när han frågade efter någon modeblogg och jag tror det här blir toppen!

  Modigt att hoppa jobbet, hoppas du hittar något annat roligt som du trivs bättre med och känner att du kan utvecklas inom!

 6. Stina

  All cred till dig!! Tänk så många som sitter och klagar på sina jobb och hur dem vill vidare.. men inte ens testar att söka något annat.
  Hoppas att du kan inspirera någon som vantrivs att göra samma sak. Önskar dig stort lycka till. Då jag tror på Karma, så är jag övertygad att många bra saker kommer att komma till dig.

  /S

 7. Marie

  Lycka till och bra gjort! Med din drivkraft är jag övertygad om att du kommer att ha fullt upp. Det ska bli spännande att läsa om hur du följer dina nya drömmar.

Comments are closed.