överallt

sommar rea pågår!

Nu finns det stora REA skyltar i snart alla butiker och webshopar överallt.
Det är denna tiden jag gjort mina allra bästa kap och det är nog så att jag gör några i år igen.
Jag har några favoriter som jag ligger på lur på och jag håller både tummar och tår nu.

Det tar emot att lämna solen för butiker, men några timmar på stan kan vara värt det om du letar efter nåt specifikt.
Imorgon pratar jag om just REAN i Radion och ger er några av mina bästa tips.
Så missa inte Radion Båstad imorn kl 16.30.


2 Replies to “överallt”

  1. sandra

    Jätte bra med rea för plånboken men jag hatar att behöva leta och gräva i klädhögarna. Allt hänger huller om buller och det är skit svårt att hitta dom riktiga fynden.
    Jag är en usel rea fyndare !!!

  2. Minna

    Sandra – ja så är det, men jag försöker vara ute i tidigt på dagen,och sen handlar jag mycket på nätet. Det ju så att när man handlar på nätet så får man allra oftast skicka tillbaka om det inte passar, men man får oftast inte lämna tillbaka rea plagg i butik. Och tyvärr kan det ju bli en del felköp i stressen. Men ge inte upp, det finns massor av fynd därute!
    kram m

Comments are closed.