på rad

dubbelt upp – dubbel glädje

Idag har jag två armband med rader av pärlor på armen från Du & Ja.
Så söta.
Enkel och färgglad detalj som också känns väldigt somriga och härliga.

Nu ska jag fortsätta njuta av fredagen – och spana lite på paketet som ligger i hallen.
Ett paket som jag inte kan låta bli att le av bara jag tänker på vad som ligger däri.

Att shopping gör en lycklig – det är då iallafall hundra procent SANT!!


12 Replies to “på rad”

 1. Maria

  Hej, och tack för en väldigt trevlig blogg! En sak som jag dock undrat över i samband med några inlägg är om en del saker och tjänster som du tipsar om är sponsrade? Inte för att jag egentligen har några problem med det och jag tror säkert att du står bakom dina tips men jag vill gärna kunna väga in det i min egen bedömning av saken/tjänsten.

 2. Johanna

  Hej fina Minna!! Resväskorna du la upp en bild på innan ni skulle till NY. Vilket märke är de på dom? Är de Rimowa?

  Ha de gott

 3. Minna

  Maria – Visst är det så. Jag går ju inte och köper något själv för att fixa en tävling till er, då blir jag sponsrad med vinsten för att kunna lägga ut den på bloggen och sen lottas den ut. Men jag tackar nej till väldigt många erbjudanden och anordnar inte tävlingar bara för att. Nej, det måste vara grejer jag själv gillar.
  Så allt du läser om på bloggen, är om saker som jag verkligen gillar. Det jag inte gillar tackar jag självklart nej till.
  Jag får väldigt mycket saker skickade till mig och du får absolut inte ta del av allt, för det är saker jag inte står för eller gillar speciellt mycket.

 4. Minna

  Vs – Tack, vad roligt att du gillar bloggen! Jag jobbar som make up artist och stylist, och så har jag flera roliga sidoprojekt som jag pysslar med. Även lite nytt på gång…

 5. Nina

  Hej Minna! Vart kan man köpa det fina armbandet från Du & ja? Har aldrig sett märket innan.

  Tack på förhand!

Comments are closed.