hairweek – prova frisyrer

me in all kind of hairstyles

Det finns en rolig sida hos InStyle, där du kan prova på nästan 400 olika kändisfrisyrer.
Du kan ladda upp en bild på dig själv, ändra färg på hår, smink och flytta runt håret så att det passar ditt huvud perfekt.
Jag var precis inne och laddade upp mig själv i hår från Hillary Duff, Rachel McAdams, Lily Allen och Gisele.
Man får sig några goa skratt, men det är väldigt kul och är man sugen på att klippa en frisyr är det ett kul sätt att se sig själv i en annan frisyr.

Jag ska göra det här igen, jag ska nämligen till frisören nästa vecka och jag har en plan om vad jag vill ha.
Nu kanske jag kan hitta en liknande frisyr här och se hur det funkar på mig, så att jag hinner ”vänja” mig lite i förväg.

För att prova själv – klicka  H Ä R


5 Replies to “hairweek – prova frisyrer”

  1. Eva

    Hej Minna!
    Bra idé att prova ut en frisyr som passar ens eget ansikte! 🙂 Jag är intresserad att köpa kammen du beskriver i ett tidigare inlägg ”Denman DC11”, men just den modellen av kam kan jag inte hitta på den hemsida du rekommenderar, Lyko.se? Kanske jag som inte hittar just den modellen, men har du annars tips om var jag kan få tag i den? Skulle behöva för mitt lite frissiga lockiga hår! 😉

    Kram Eva

  2. Minna

    Eva – men va konstigt med kammen, nu gick jag in för att kolla och då hittade inte jag den heller. Men de hade den där häromdagen?! hmmm. konstigt. Jag har köpt min av frisören, och den är superbra. Prova maila Lyko kanske? eller kolla med din frisör. Hoppas det löser sig!

  3. Eva

    Tack för ditt svar. Ja, det var konstigt att just den modellen av kam plötsligt försvann från Lyko-sidan! 🙂 Jag mailar dem eller så hör jag mig för bland frisörerna här i stan och ser om ngn kan ha kammen.
    Hoppas ni får en riktigt mysig helg nu tillsammans, lycka till med överraskningen till din man! 😉
    Kram Eva

Comments are closed.