choices and decisions

foto: Pamela Hanné

Mitt hjärnkontor jobbar högtryck just nu, måste nog sätta mig och skriva en lista på allt så jag får en ordentlig överblick på allt.
Och brevid den måste jag skriva upp några av sakerna och göra +/- listor på också, så jag får se vilka för- och nackdelarna är.
Brukar ni också skriva plus och minuslistor när det är svårt att tänka rakt och rent? Jag måste göra det, så att jag kan titta på det.
Det är så mycket lättare att ”se” det när man har det på ett papper framför sig.

Fotot är ett i mängden från fotograferingen jag var iväg på förra veckan, det var såå kallt att fota utomhus, men det syns inte som tur är.
Gillar svart/vitt, det är lite som jag känner mig just nu.
Allt eller inget, plus eller minus, stanna eller gå – nej, ni hör ju. Jag måste nog svira om till träningskläderna och få huvudet rensat.
Just nu ser jag inte skogen för alla träden.


7 Replies to “choices and decisions”

  1. Träningsglädje

    jag lyssnar till magkänslan. har testat + och – men även om argumenten är desamma till antalet kan de väga olika tungt. dessutom har min tankeverksamhet en förmåga att bara röra runt alltihopa.

  2. Johanna

    Jättefin bild på dig Minna! Jag tror nog också mer på magkänsla egentligen men att skriva upp kan vara ett bra sätt att få överblick. Mitt problem med magkänslan är ofta att jag är lite för feg så ska jag bara följa den hela tiden hade jag inte kommit så långt här i livet… Man måste ju våga för att vinna… Hoppas du kommer fram till något bra i alla fall 🙂 Kram Johanna

  3. Sara & Sigrid

    Vackra kvinna!
    Vad händer i hlmst egentligen? Ge mig lite mer info, din lilla hemlighetsmakerska 😉
    Puss & kram !!!

Comments are closed.