önskvärd trio

3 färger, 3 modeller, 3 alternativ – vilken väljer du?

Åh Zara vad gör du med mig? Underbara butik…
De är så duktiga och snabba, levererar fina produkter till bra priser. Jag har alltid gillat Zara. Mycket.
Kanske lite extra mycket just nu.
Spana bara in dessa tre finfina klänningar. Jag är helt totally lost på en av dem. Det är så jag dör lite.

Den röda.
Maj gad.

Får sköna moderna Mad Men vibbar, och vill både fira jul och dansa runt i den. Cool, enkel och knallröd. Åh fasen så fin den är!

Vilken är din favorit?


8 Replies to “önskvärd trio”

  1. Mika

    Den vita!:D Har blivit helt inne på vitt sen man blev brunett. Jätte fin, och så lite beröm…Du lika motiverande varje dag Minna!
    Tur vi har dig!

    Kramar!

  2. Minna

    Mika – åh tack söta Mika! Den vita ja, den är så fin. Fint att bära vitt på vintern också tycker jag. stor kram Minna

  3. Minna

    Sofia – Vill du bara ha den svarta?? jag vill ha alla 3, ha ha! Det är bara att skriva upp på önskelistan, som börjar bli låååång nu 😉
    KRAM Minna

  4. Sofia Almquist

    Så fina klänningar! Men Zara har ingen webbshop för oss i Sverige än va? Eller har jag fel? Jag bor i örebro och saknar verkligen Zara så jag längtar efter att shoppa deras kläder på nätet. Vet du minna om det går?

    För övrigt, jättemysig blogg du har. Första gången nånsin som jag kommenterar i en blogg:), du gör ett kanonjobb, härlig att läsa!

  5. Minna

    Sofia Almqvist – Ja visst är de superfina! Nej vi kan inte handla via webben från Zara, det är supertrist. Jag har inte heller Zara i närheten, men jag får så fin hjälp av mina vänner som bor i Sthlm och Göteborg som hjälper mig. Men jag håller tummarna för att det inte ska dröja så länge tills Zara börjar leverera till Sverige också!
    Va roligt att du gillar bloggen, det gör mig jätteglad och inpsirerar mig till att fortsätta leverera! Tusen Tack, känns som att jag precis fått en fin julklapp av dig!

Comments are closed.