senaste modet

www.dressmind.com
inspireras, dela, skapa & shoppa

Dressmind.com är en ny sajt som jag tipsat om tidigare. En smart sajt som kopplar ihop massa modeshoppar till en och samma plats.
Man slipper klicka runt på alla shoppar, man ser allas utbud samtidigt. Man kan söka efter vissa plagg eller ex. via färg.
Klickar du i ”röd klänning” så får du se alla röda klänningar samtidigt från alla webshopparna.
Du kan även ställa in vilken prisklass du vill handla från. Sen kan du även klippa ihop dina egna outfits,
bädda in dem på din blogg, följa dina vänners kollage och mycket, mycket mer.
Idag har jag suttit och klickat runt, flera timmar bara försvann, det slutade med att det kommer levereras två paket till mig inom kort.

Det är ännu fler butiker på ingång, men redan är utbudet stort – spana in Dressmind.com  H Ä R

 


12 Replies to “senaste modet”

  1. Mary

    Hej Minna! Måste säga att jag verkligen tycker om din blogg och har alltid gjort sedan jag började läsa den för ett bra tag sedan… Men det känns dock som den förändrats lite. Jag saknar inlägg om ditt hem som man tidigare fick, förstår iof om det beror på att du flyttat och inte har ditt eget på samma sätt. Det var dock så inspirerande och jag älskade de bitar du visade upp, det var mkt inspirerande! Förut fick man också enormt bra feedback på inlägg man gjorde här bland kommentarerna men det känns som du glömt bort oss läsare lite just nu. Jag hoppas att du kommer börja svara och kommentera det dina läsare kommenterar som du gjort tidigare. Det var den personliga kontakter som gjorde dig och din blogg så speciell för mig iaf..och som gjort att jag inte tröttnat en enda gång under 1,5 år. Det har inte ens hänt med de största mest framgångsrika bloggarna faktiskt.

    Varma Hälsningar Mary

  2. Veronica

    Måste genast kolla in denna beakta sida, som du beskriver den iaf!
    Sen måste jag få fråga, hur du knäpper eller gör dina kort. Korten från inlägget när du bär hatten har sånt mysigt ljus i sig och ser på nåt sätt ”gamla” ut. Är det manuella inställningar på din Canon eller redigerar du dom i efterhand?

    Kram

  3. Sara

    Hej minna! Grattis till att ni är man och hustru 🙂
    Min pojkvän har precis friat och därför befinner jag mig i ett härligt rus men såklart också i nån slags ring-djungel! Blev nyfiken, vad har du/ni? Hoppas ni får en romantisk och underbar sommar!! Kram!

  4. Minna

    Mary – Åh jag saknar också att blogga om trädgården och mitt vackra hem. Men som det är nu har jag inte så mycket hem att ge er eller mig själv, men det kommer. Jag har aboslut inte glömt bort er läsare, det kommer jag aldrig att göra!!! Det har varit lite för lite tid på sistone, har ju en man att ta hand om nu 😉 haha skoja bara!
    Trots alla bröllopsbestyr, jobb och resande har jag ändå försökt att vara med så mycket det går, hoppas att du har förståelse för det. Men tro mig när jag säger att ni läsare aldrig kommer att glömmas bort!
    stor kram till dig Mary!

  5. Minna

    Veronica – jag redigerar mina bilder, och förstärker ljus exempelvis. Kul att du gillar mina bilder, det är superähärligt ju!
    kram Minna

  6. Minna

    Sara – TACK snälla och stort grattis själv! woohoo du har en underbar tid med din fästman framför dig!
    Ring är väldigt personligt och jag förstår djungeln… Min lycka sitter i att min man designat ringen tillsammans med guldsmeden som gjort den, och jag ÄLSKAR den.
    Sen hade de en plan för min vigselring också, och det blev precis så för jag ÄLSKAR den precis lika mycket!
    lycka till i letandet och finnandet!
    kram!

  7. Mary

    Givetvis förstår ja det Minna, och kommer inte dra från din blogg i första teget heller! Hoppas du inte jobbar ihjäl dig bara…du måste ju komma ihåg att ta hand om dig själv och ge dig själv kärlek..som du inspirerade mig att göra föra några månader sedan! <3 <3 <3 Ser verkligen fram emot att du och mannen där hemma hos dig får ett nytt vackert hem att inspireras av!
    Varma kramar till dig! /Mary

  8. Minna

    Sara – De kommer nog att dyka upp både snart och titt som tätt framöver. Jag bär dem ju hela tiden 🙂

  9. Minna

    Mary – Härligt att höra fina Mary. Du har varit med mig ett bra tag nu så lämna mig inte 🙂 Det är så häftigt med bloggläsare, att man ”känner” varann fast man aldrig träffats. Det kommer regna fina bilder framöver, just stick true to Spanbloggen.se
    STOR KRAM Minna!

Comments are closed.