kjoltyg



 
Svart och Vitt. Enkelt och bekvämt.
Älskar min kjol och måste köpa fler.
Familj, barn och kalas – himmelriket!
Dagens sammanfattning.

| skor Acne | kjol Indiska | blus Gina |


12 Replies to “kjoltyg”

  1. Veronica

    Jätte snyggt, svart och vitt är ju riktigt snyggt! Fickor på kjolen gjorde den ju lite extra fin 🙂

    Kram

  2. Mary

    Känslan jag får av den här bilden…underbar! Jag måste säga att jag saknat den. Din blogg har ändrats lite sedan jag först började läsa den, vilket är naturligt eftersom mkt förändrat i ditt liv..som det gör i livet helt enkelt. Och även om jag fortfarande tycker om din blogg och den ligger på min favoritlista så har jag saknat känslan från ”förr”. DDen här bilden ger samma känsla som gjorde att jag fastnade för din blogg och det gjorde mig så glad på något sätt. Värme,harmoni, lugn, kärlek, familj, inspiration att leva att liv ”på landet” men ändå ha möjligheter att klä sig trendigt, att inspirera att ta vara på sig själ voch nuet.. Just love it! <3

    Kram Mary

  3. Minna

    Veronica – Fickor är alltid bra, jag är barnsligt förtjust i dem. Och kjolen är så skön och fin, använder den alldeles för mycket redan, haha.
    Kram Minna

  4. Minna

    Mary – Åh tack för din fina kommentar Mary. Och visst är det så att bloggen ändrar sig, den följer ju på nåt sätt mig och min förändring också. Jag hoppas kunna bjuda på mer inspiration nu när jag är mer på samma plats igen. Det har ju varit lite knasigt med allt hoppande mellan Stockholm och andrahandsboenden, till Västkusten, Bröllop och smekmånad och boende i en väska. Men nu är livet lite mer stabilt igen och jag är världens lyckligaste, så förhoppningsvis kommer känslan på bloggen också.
    Stor kram till dig Mary!

Comments are closed.