mayday mayday

rescue balm
me

 Mina händer är känsliga mot kyla, de blir torra och allra värst blir nagelbanden.
I min väska ligger Mayday Mayday från REN alltid, och det är en suverän allround creme som fungerar till det mesta.
Nagelband, läppar, armbågar eller fötter – everything works.

Mina nagelband blir också alltid helt trista när jag inte har någon förstärkning på dem, som gelé, acryl eller Gelish.
Det är som att förstärkningen ”skyddar” nagelbandet mot skador med den den där tunna millimetern på nåt vis.
Och nu har jag inte haft något på naglarna, mer än vanligt nagellack då, sen i September. Im in big need.
Nu har jag iallafall bokat tid för att få mina naglar fixade, himmel så skönt. Hoppas nagelbanden blir bättre snabbt nu också.

1 December idag och bara en månad kvar till nytt år – 2012. Shit va det känns framtid. 2012.


12 Replies to “mayday mayday”

  1. Melinda

    hjälp vad fin du är Minna!!! Kanske inte just dina naglar (just för dagen iaf:-)) men annars – vacker!!!!
    Tack för tipset – jag använder andra produkter från REN men jag behöver ngt riktigt bra till mina händer, usch vad torra de är, nästan så att de gör ont…kramis, Melinda

    • Minna

      Melinda – men gulle dig… tack snälla. Blir helt rosig om kinderna här, haha. För en dunderkur kan du hälla några matskedar olivolja i en skål och fylla på med lite salt. Sen peelar du händerna mjukt och försiktigt i ca 10 min. Sköj händerna i ljummet vatten tills saltet är borta. Klappa av vätskan som är kvar på händerna på hushållspapper och slå dig sen ner i soffan och massera in resterande olja som är kvar på händerna in i huden. MAGIC!!
      kramar!!

  2. Susanne

    Hej Minna!
    Tycker alltid att dina naglar är så jättefina. Skulle dock vilja fråga dig, blir naglarna jätteförstörda av förstärkning. Mina naglar går av hela tiden och jag tycker precis som dig att färgen inte riktigt sitter så bra på naglarna. Torrt blir det oxå väldigt lätt. Blivit rekommenderad gelish, men jag har så många underbart fina lack själv så jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller välja. Har du råd så blir jag glad, du har alltid sån koll!

    • Minna

      Susanne – Åh tack för din fina komplimang. Mina egna naglar är inte alls starka i sig själva, och lite ”randiga” så nagellack sitter inte så bra på mina naglar. Så det är inte så kul och tar alltid bara massa kraft och tid att pyssla om dem och fixa, och så när man målat dem så sitter det bara bra i en liten dag och sen måste man göra om allt igen. Suck…
      Men med förstärkning på naglar så sitter nagellacket länge och det sitter perfekt. Och när jag gjort Gelish så har jag det mellan 4-6 veckor! Underbart att bara kunna gå runt med fina händer hela tiden och inte behöva lägga nån tid på det. Och stunden på salongen när man blir ompysslad är ju bara dunderskön 🙂
      Det fina när man gör Gelish är ju att man kan måla över Gelish med sina egna nagellack, och då får du dem till att sitta mycket bättre också. Så då har du fina tassar oavsett om du har lackat dem själv eller bara bär Geslish lacket. Gelish finns ju i massor av färger och då kan du välja själv vilken bas du vill ha, ifall du vill måla på egna lack sen.
      Hoppas du fått lite tips, bara hör av dig igen om du har fler frågor!
      Kram Minna

  3. mary

    Har du tips på vart man kan gå och göra Gelish i Sthlm? Har tidigare gått en gång till ett ställe som jag helst inte vill nämna med namn som inte alls gjorde mig nöjd. Kanske du har ngt bättre tips, hoppas! (För jag kan inte åka till Halmstad och göra dem 😉 ).

  4. Susanne

    Du är så grym på att svara ALLTID! Tack för det. En fråga till. Har du bara gelish på dina eller har du även gelé förstärkning?

    • Minna

      Susanne – Tack för det, jag försöker verkligen få ihop svar till alla frågor. Härligt att det uppskattas! Jag har provat bägge delar, och det sitter ännu bättre när man har förstärkning under, och det gör ju även nageln ännu starkare och hållbar.
      kram Minna

  5. Sara

    Yes! var hos Darren i lördags och OMG! bästa någonsinn! har aldrig varit med om en så noggrann människa! stort tack för tipset! hoppas vi ses någon gång på salongen 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.