nh nails – nagelsalongen i stockholm

NH Nails Stockholm nagelsalong Stockholm Minna Tannerfalk spanbloggen.sejag hade en tid i en stol att passa
NH Nails Stockholm nagelsalong Stockholm Minna Tannerfalk spanbloggen.se för att få sitta precis så här
NH Nails Stockholm nagelsalong Stockholm Minna Tannerfalk spanbloggen.seoch få mina naglar i toppskick
NH Nails Stockholm nagelsalong Stockholm Minna Tannerfalk spanbloggen.senytt gelishlack stod på menynNH Nails Stockholm nagelsalong Stockholm Minna Tannerfalk spanbloggen.sesen skulle jag bara lyckas välja en färg också
NH Nails Stockholm nagelsalong Stockholm Minna Tannerfalk spanbloggen.seoch till slut bestämde jag mig 

Igår hade jag den fina fixar dagen och då fick naglarna sig en välbehövlig uppfräschning med ett besök hos tjejerna på NH Nails.
Det var verkligen dax då jag inte gjort något med mina naglar sen jag var hos Elin inför The Perfect Party, och det var ju 5 veckor sen.

Beauty Bar i Halmstad och NH Nails i Stockholm är båda väldigt bra salonger, och bägge har de Gelish som jag ju totalt kärat ner mig i.
Najet som äger NH är utbildare och både hennes personal och hon är extremt duktiga, du kan läsa mer om henne  H Ä R , eller vad sägs om
att hon exempelvis filar till tassarna på både Pink och Rihanna. I know… crazy!

Det har precis kommit ut nya färger från Gelish och nu finns det sååå många fler och så fina att välja på att det nästan blir svårt.
Jag trodde att jag var helt på det klara med vilken färg jag skulle ha, men gjorde en klassisk kovändning när jag såg färgkartorna.

– Vad det blev för färg?
Du får se snart, de kommer passa förtrollande fint till mina soon-to-be-very solbruna händer.


4 Replies to “nh nails – nagelsalongen i stockholm”

  1. Vanessa

    Jag hade en tid inbokad hos Elin idag och precis som vanligt gick jag därifrån med fina gelishlackade naglar och nyboostad med energi efter en pratstund med fina Elin! 🙂

  2. Minna

    Vanessa – men eller hur! Önskar mina mornar startade hos Elin och tjejerna varje dag. Shit va bra man hade mått 🙂 Kramar!
    Har du fått dina vinster förresten?!

Comments are closed.