mi casa

spanbloggen.se Minna Tannerfalklavendel

Nu har vi snart bott hemma i Halmstad i 3 veckor, och jag njuter för fullt. Speciellt nu när mannen är här på heltid och vi har  s e m e s t e r !
Vi har dryga 3 underbara veckor kvar av semester framför oss, så vi gör vårat bästa för att få tiden att gå så långsamt som möjligt.

Hemma har vi kommit i fin ordning, och vår lilla fina lägenhet har fått extra kärlek, så nu känns här verkligen hemma.
Så här bra har jag inte trivts i mitt hem på länge, underbara sköna känsla -Du är så välkommen!
Börjar till och med känna att det börjar dra lite bagar armen…

Min ena kategori – Mi Casa – har stått väldigt stilla senaste tiden. Av ganska så enkla anledningar har den gjort det.
Jag har inte haft nån vidare inspiration till heminredning och så då jag inte trivts nåt vidare.
Men nu känner jag helt annorlunda, så bli inte förvånad om det börjar dyka upp lite mer hem, bak, matlagning och recept här.


6 Replies to “mi casa”

  1. Träningsglädje

    så härligt att du är tillbaka på bästkusten! det märks verkligen när en bloggare mår bra! jag sitter också ”hemma” i halmstad just nu och stortrivs! i och för sig trivs jag ”hemma” i stockholm också men det är galet mycket mer livskvalitet här nere!

  2. Matilda

    Underbart! Det har vi saknat! (ps nu kommer massa frågor som du absolut inte behöver svara på. Men nyfikenheten tar överhand. Hur går det med din affär? Vad jobbar du med nu? Flyttade inte din syrra också upp till Stockholm? Har mr minna också fått jobb i Halmstad? )

    Kul att du känner dej hemma!! Den känslan är jobbig att sakna.

  3. Åsa

    Vad härligt att det känns bra nu, vi ser fram mot dina nya inlägg! 🙂 Undrar också över det Matilda frågar:) Butiken? Hur ser det ut med ”allt” nu i jobbväg osv. Hoppas ni får en fon helg! Kram

  4. Helen

    Jag fattar ingenting, haha, har ni lämnat Stocholm och flyttat tillbaka? eller är det bara över sommaren? Snälla räta ut mina frågetecken ,,tacktack.

  5. Vanessa

    There’s no place like home!
    Det spelar ingen roll hur fin lägenheten eller huset är, eller var den ligger om man inte känner att ”det här är mitt hem”.
    Jag hoppas att ni känner så nu och….. Välkomna hem till Halmstad! 🙂

Comments are closed.