dagarna går fort, men ändå

Tylösand Halmstad Minna Tannerfalkvarm sand mellan tårna
Tylösand Halmstad Minna Tannerfalkvackra solnedgångar
Tylösand Halmstad Minna Tannerfalkkvällsromantik 

Före vi hinner reagera märkbart kommer det vara dan-före-dopparedan, vi kommer att tacka 2012 och skåla in 2013.
Sen är det (iallafall för mig) de tyngsta månaderna, för då gör jag inget annat än väntar på våren och värmen.

Men fram tills dess ska jag göra så mycket bra jag bara kan inomhus (när vädret är uselt) så att jag kan vara utomhus alla fina dagar.
För när de härliga vår- och sommardagarna börjar visa sig igen, då ska jag njuta allt jag kan.

Det jag funderar över nu, är att jag ska boka in lite roligheter under Jan-Mars så att man hela tiden har något roligt att se framemot,
då kommer tiden (hoppas jag) knappt att vara så jobbig och trist att gå igenom för att roligheterna finns runt hörnet hela tiden.

– Så jag vill ha tips på roligheter, hit me!
Det gör absolut inget om de är spridda över Sverige eller några timmars flyg bort.
Vilka städer? Var möter jag våren tidigt? Restauranger? Coola hotell? Någon som varit på Island?

.


4 Replies to “dagarna går fort, men ändå”

  1. Jennie

    Island är grymt, åk dit i mars och hyr bil för en vecka och upptäck hela ön..du kommer inte bli besviken!är fortfarande det bästa landet jag besökt :)!

  2. Helena

    Minna,

    Island är ett fantastiskt vackert land! 🙂 Under jan-mars är det dock ganska mörkt och trist även där.. Men Island är absolut värt ett besök och i mitt tycke som bäst under sommaren, då är naturen som vackrast! Men det finns givetvis mycket man kan göra på Island även på vintern :)Min sambo är islänning och jag har varit där mycket, så släng iväg ett mail om ni vill ha tips 🙂

    Kram!

  3. Caroline

    Mina tips:
    – köpenhamn är ju en pärla som ligger så nära att man glömmer bort den (iallafall för mig i Malmö). Där finns hur mycket som helst att göra, äta, se ochh uppleva året om och nu när lukkeloven är borta så har ju shoppingen öppet även lördag eftermiddagar och söndagar!
    – vårvintern är bästa tiden för skidåkning, eller varför inte hyra en stuga i hyfsat snösäkert område och mer bara vintermysa med nära och kära? Åka pulka, sitta framför brasan, läsa böcker, spela spel, laga goda middagar…ja som på skidsemester men lite billigare och lugnare kanske?
    – boka in dig på en helgkurs i nått du vill lära dig. Måla, binda blomsterbuketter, göra silversmycken, yoga, whatever! Finns såna kurser lite varstans i Sverige, inte bara på sommaren.
    – gå på teater, musikal, konsert, show…finns massa kul att se! Välj en föreställning i en stad du inte varit i så kan det bli lite upptäckaräventyr under samma helg.

    Du ska nog se att du överlever denna våren också, det finns massor med kul man kan hitta på för att muntra upp sig!
    :o)

Comments are closed.