tävling – vinn Campomaggi väska!

rosencranz halmstad campomaggimin fina 

Nu min fina läsare har jag en riktigt härligt snygg och kärleksfull tävling till dig.
Håll i dig – Du kan nämligen vinna en valfri Campomaggi väska från Rosencranz.se !!

Tävlingen är busenkel – så här gör du:

Klicka in dig hos Rosencranz.se ——–>  H Ä R  <——–   Välj sedan noggrant vilken väska du önskar att vinna.
Lämna  en kommentar med vilken väska du önskar vinna, lägg till en länk, en motivering eller vad du vill.
Bara du inte glömmer att nämna vilken väska det är du vill vinna.
För extra vinstchans – följ Rosencranz på Instagram – @rosencranz & Facebook – H Ä R

– Lycka Till och sprid kärlek och leenden hela dagen!
All kärlek från mig och Rosencranz till dig

Vinnaren presenteras på bloggen onsdagen den 27 Februari.

*********************

VINNAREN ÄR DRAGEN OCH DEN LYCKLIGA VINNAREN ÄR:

KOMMENTAR NR 109 – SABINA!!!!

Stort Grattis Sabina – vi kontaktar dig inom kort!

.

**********************


126 Replies to “tävling – vinn Campomaggi väska!”

  1. Chatharina Nilsson

    Artikel: C1245VL-MORO Borsa Alta
    Det här är den absoluta väskhimleväskan nummer 1
    Spanat in den ett tag men tyvärr lite över
    Min budget men fyller 40 på tisdag så man kan
    Ju alltid önska <3 fullkomligt älskar
    Campomaggi kram på er

  2. Jennielinda

    Vilken fantastisk tävling! Följer din blogg och blev totalt förälskad i din ursnygga väska från Campomaggi, den är gorgeous! 🙂 Fast inte lika förälskad som jag är i min 4 veckors dotter som ligger i min famn och sussar just nu. Finns inget underbarare, hon charmar mig fullständigt varenda dag!! Kan inte se mig mätt på henne. En ny väska har jag behövt ett tag och att ta sig ut i butiker just nu är inte direkt aktuellt så en Campomaggi Borsa Alta hade jag så gärna velat ha för att fira min dotters ankomst till oss. Jag är så himla, himla tacksam för henne (så egentligen är ju en ny väska en otrolig lyx!).
    Kram!

  3. Therese Lager

    Åh vilken underbar tävling! Blir alltid lika inspirerad av ett besök hos Rosencranz.
    Campomaggi – Tracolla Media är den väska jag måste välja. Har varit inne och klämt och känt på den många gånger 🙂

  4. Emilia

    hurra vilken tävling!! Jag skulle vilja ha en borsa alta. Älskar allt som kommer från Italien!! Skulle va perfekt som jobbväska till alla böcker man släpar på som lärare! Kram

  5. Vanessa

    j’adore en alldeles särskild väska. Har ett otal gånger varit inne på Rosencranz och tittat, klämt och känt. I’m in love with Campomaggi – Tracolla Media. En brun godbit som skulle sitta som en smäck. Men Ack ack ännu har den inte blivit min.

    kram kram och en alldeles särdeles underbar dag önskas alla och en var <3

  6. Ulrika

    Snart är en liten till jorden kommen och inget kan passa bättre än att jag får ha en sådan här snygging på min axel när jag är ute och spatserar med barnvagnen. Lite mammalyx mitt i anställningens hos Arla som snart träder i kraft;-)
    Om jag har turen på min sida så är det Campomaggi Borsa Tasca Cognac som jag gladeligen skulle vilja hänga med i mååååånga år framöver!!

    *hoppa hoppas hoppas*

    Happy Valentines Day♥

    Och självklart följer jag Rosencranz både på fb och insta, köper alla mina please jeans därifrån för deras grymma service!!!

    Kramar

  7. Emma R.

    Åh, vilken underbar tävling och vilken fin vinst!! Jag har haft en crush på dessa italienska godingar från Campomaggi sedan jag stötte på dem i Toscana för några år sedan men förälskelsen har bara kommit till ”se men inte röra” principen. Jag skulle så gärna vilja vinna Borsa Alta moro, den snyggaste väskan av dem alla, den skulle få följa med mig i nöd och lust tills döden skiljer oss åt…
    Gillar redan på fb och följer på instagram.

    Kram Emma

  8. Annica ahlberg

    Vilka väskor bra tävling,har inget emot att vinna,secciello traco,sechiello fondo,eller borsa tasca cognac ,är övertygad att det passar en tant,Med vänlig hälsning, en 58 årig tant.

  9. Lina Eskilsson

    Självklart kan mm inte låta bli att vara med i den här tävlingen. Har länge tittat på flera av väskorna. Min favorit är Campomaggi – Bandoliera Moro

    Kram

  10. Agneta

    I slutet av November efter flera månader av sjukdom(Ledgångsreumatism och diskbråck)tankade mannen min plånbok och jag begav mig till ett köpcentra i Malmö……jag skulle shoppa lite julklappar och där blir jag bestulen på hela min handväska Står alltså inne i stan med mobil,nycklar och en tom LV Neverfull….
    Visste inte att det skulle innebära så mycket arbete att skaffa nya bank, bensin kort och körkort…..Nåväl känslan av att alla mina tillhörigheter är på vift är inte så roligt….
    Så min önskan är ju en ny handväska….Campomaggi – C1256VL svart….
    Kram till Helena och John …hoppas ni har en fin Alla Hjärtans Dag ♥

  11. Lina

    Minna, din fina blogg får aldrig førsvinna, før var skulle vi då annars få chansen att vinna en sådan lædergudinna! Denna gudomliga skønhet skulle jag vælja, Campomaggi Sacca Vacch Capo-Cognac.Jag ælskar doften av dessa..Underbara læder, kommer sitta med den i famnen och bara lukta!

  12. louise

    Tusen Tack för en inspirerande och härlig blogg:)
    Tredje chansen för mig att få denna väskan…min mor var i Italien men den var slut överallt, sen kollade jag på Oles döttrar i Göteborg där jag bor, slut såld där med:( så nu står mitt hopp till dig att få min efterlängtade Campomaggi Borsa Alta.
    Kram Louise

  13. Lisa Johnson

    Äntligen en chans att kanske kunna bocka av på min 100 lista!!! Såg filmen ” the bucket list” med Jack Nicholson och Morgan Freeman för några år sen. Bestämde mig för att göra en egen 100 sakers lista. Med på listan finns att en gång få äga en härligt vacker dyr väska ( som jag normalt aldrig skulle ha råd med eller unna mig). Men här kommer chansen att få vinna en kamrat för många år och dessutom kunna stryka från min lista. Tracolla piatta cognac= en dröm.

  14. Erika Hedin

    Hej Minna, tack för en jätte mysig blogg. Jag har länge gått och önskat mig en campomaggiväska, men aldrig tyckt att jag har råd. Om jag skulle vinna så vill jag ha en campomaggi sporta vacchi. Det skulle göra mig överlycklig. Kram Erika

  15. Anneli Stein

    vilken underbar tävling alla väskorna är underbara jag hade blivit överlycklig för vilken som, men favoriten är Campomaggi Tracolla vacch-nero, den skulle verkligen förgylla mig, Önskar bara nu.<3

  16. Johanna Frithiof

    Mitt hjärta kallar på en Campomaggio. Våren närmar sig och ny hårfärg (från blond till cognac gold som matchar väskorna), nygift och med ny designkurs på gång så behöver jag en vacker väska att matcha vårsolen med 🙂 Jag älskar vackra ting och en väska i underbart skinn skulle vara en fantastisk inspiration!

    jag önskar mig: Borsa C/Vistino Rivetti (om den går att beställa)
    Om inte, så skulle en Tracola Fondina funka lika bra.

    Kramar Johanna
    Instagram @emmajohanna

  17. Lina

    Hej! Vilken grym tävling och blogg!! Jar läst flera månader tillbaka nu! En borsa alta skulle sitta fint nu när jag skall nörja jobba igen efter två täta föräldraledigheter! Morsan behöver piffas till! Perfekt att ha med ut på byggena med tummstock, papper och penna… (projektlefare inom byggbranchen) . lagom kvinlig 😉

  18. Hanna

    Wow!!! Vilken tävling! Alla väskorna är ju galet snygga men om jag bara ska välja en så faller valet på Borsa Tasca Militare, en helt fantastiskt snygg och cool väska som jag hoppas min axel kommer pryda! Hoppas du haft en fantastisk dag med massor av kärlek! Kram
    följer på instagram såklart 🙂

  19. Larissa

    Hej! Min svenska är inte så bra men jag försöker 🙂 jag har aldrig tidigare kommenterad men tack för din inspirerande blogg! Min absolut favorit är Campomaggi – Tracolla Media. Det är jätte fint och cool!

  20. Nina

    Åh vilken underbar tävling! Skulle så gärna vilja vinna Borsa Alta moro från Campomaggi. Har länge suktat efter dessa underbara väskor och håller tummarna för att jag äntligen ska kunna bli en stolt ägare till en.
    Gillar på fb och besöker ofta favoritbutiken Rosencranz 🙂

  21. Camilla

    Vinner gärna en väska från Campomaggi! De är ursnygga allihopa, men inget man unnar sig (fast det kanske man borde!) med två små barn här hemma… Om jag har lyckan att vinna så vill jag ha en ”Campomaggi-Borsa Bustino Rivetto i färgen nero”. Håller alla tummar jag har nu 😉 Följer/gillar redan Rosencranz på insta & fb :))

  22. Jonathan

    Minna, hej!

    Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt inte har läst din blogg förut, inte någon blogg alls.
    När min ögonsten till flickvän kröp ner bredvid mig med sin dator igår och så entusiasitskt berättade om väskan och tävling så tittade jag förmodligen på henne med samma uttåkade blick som alltid (förlåt, men jag är man och förstår mig inte alls på det här). Men vad jag faktiskt tillslut förstod var att hon verkligen ville ha den,alltså verkligen! inget ”för stunden begär” som hennes mjölchoklad en söndagseftermiddag. OM jag hade fått kunna överraska henne med den här så lovar jag dig att videofilma hennes glädjeskutt!

    https://rosencranz.nordicshops.com/product.html/campomaggi—borsa-alta-2?category_id=16 vill jag minnas att det var hon föll extra för.

    MvH En pojk som göt ett tappert försök att förstå sig på prylvärlden hans flickvän lever i.

  23. Catarina

    Hej,

    jag skrollar upp och ner och ner och upp igen och min ögon fastnar hela tiden på Campomaggi – Tracolla Fondina. Man ska lita på att känslan är rätt. Hoppas på min tur.

  24. Madde

    Jag är kär!

    Jag är kär i Campomaggi – Tracolla Media, ingen vän man vill skiljas ifrån. Vi 4-ever…

    Tack, Minna du är grym!

    kram M

  25. Gabriella

    Detta är drömväskan. Punkt. Jag har gått och suktat efter Campomaggi-väskorna lääänge hos underbara rosencranz, helt fantastiska väskor. Är helt övertygad om att jag skulle bli lyckligare med denna på axeln, hastag vardagslyx gånger tusen. Åh va jag vill vinna!!!! Väskan jag i så fall vill ha är: Campomaggi Borsa Tasca Militare.

  26. Lotta

    Tracolla media, perfekt med den lilla ”extra väskan”, precis som jag vill ha det. åh, vad det skulle vara mysigt att vinna ♥

  27. Elisabeth Hallén

    HALLELUJA..drömma kan man ju….Om du såg min nuvarande väska skulle du hålla med om att den inte passade ägarinnan. Fembarnsmamman som försöker hålla kvar den rockiga stilen har inte köpt en ny väska sen NÄR???. Min nuvarande väska om vi ska kalla den ”väska” är ett relik.Istället hamnar nästan allt som köps hos döttrarna mina som är mellan 8 år och 2 månader. Du anar dock inte hur sketaglad jag hade blivit om jag vann. Spelar inte någon roll vilken. PuNkT!

  28. Hanna Lundh

    Campomaggi Secchiello Trac (den mörkbruna)
    Jag hade tänkt att ge den till min mamma! Jag vet inte hur länge hon har gått och önskat sig en riktig skinnväska, och jag har länge velat ge henne en, som tack för hon alltid finns som stöd! Denna väskan hade varit som sydd för henne!

  29. Ann-Sofie Englund

    Hej Minna!

    Åhhh jag är g a l e t kär i Campomaggi – C1256VL…..

    https://rosencranz.nordicshops.com/product.html/campomaggi—c1256vl?category_id=16

    Den skulle få bli min partner in crime i vått och torrt och vi skulle matcha varandra så himlans bra denna toksnygga väska och jag! 🙂 Gha vilken fab vår vi skulle kunna få tillsammans :))

    Kramen och en fortsatt trevlig helg!

    Ann-Sofie

    Ps. Har gillat på fb sen tidigare och följer nu med på Instagram….

  30. Natalie

    Jag kan inte låta bli att hänga på, även om jag sällan vinner 🙂
    Är totalt KÄR i Campomaggi – Borsa Alta!
    Vilken lycka det vore att få bära den efter en årsstart med KONSTANT sjuka barn, nyförlöst och total avsaknad av glamour….
    TACK för en ljuvlig blogg!
    Kramar

Comments are closed.