hang in there

SpaHalmstadkroppkakor

När jag var gravid började jag använda Mama Mio:s produkter. Ni minns säkert att jag blev och fortfarande är väldigt förtjust i oljan…
Ja jisses som jag smorde in min i den. Jag var blank som ett guldsmycke och hal som en ål hela graviditeten, haha!

Mama Mio är inte bara för när man ÄR gravid, det finns en hel serie till efter graviditeten också.
Som de här två. Inte bara namnen är helsköna, produkterna är det också.

Finns  H Ä R

*


One Reply to “hang in there”

  1. Hanna

    Jag köpte Mama Mio-produkter efter ditt inlägg i september. I love them! Den blivande pappan smörjer magen med tummy oilen varje kväll o det blir på så sätt ett naturligt sätt för pappan att komma nära barnet. Lucky legs är SÅ bra de kvällar som benen är svullna.
    Jag köper dock produkterna via Bangerhead

Comments are closed.