jag är tillbaka – det firar vi!

Jag mår ganska så mycket bättre idag, thank you lord!
Vilken pärs det har varit, jag minns inte ens senast jag blev liggande sjuk och nedbäddad i en vecka.
Jag firar min återkomst tillbaka till verkligheten med en liten härlig tävling!

Du kan vinna detta fina resekit med skönhetsprodukter från Italienska Comfort Zone. Perfekt för vårens weekends!
Kitet innehåller 6 superprodukter med dagkräm, nattkräm, ansiktsvatten, make up & hud rengöring och ansiktsmask.
Comfort Zones produkter finns på internationella ledande SPA, lyxhotellkedjor världen över och på salonger. Läs mer om produkterna  H Ä R
Det härliga resekitet är värt nästan 700 kr!

För att tävla ska du svara på frågan :
Till vilken stad vill du åka på Weekend i vår, och vem vill du ta med dig?

Lämna svaret i kommentarsfältet –
tävlingen pågår till onsdag den 9 Mars kl. 23.59

Lycka Till!

 


104 Replies to “jag är tillbaka – det firar vi!”

  1. Linda

    Jag skulle gärna åka till Prag med några vänner och bara njuta och ta det lugnt, utan någon stress eller shoppinghets som det alltid blir på weekends. Åh, det låter underbart bara jag skriver det 🙂

  2. Mimmi

    Åh vilken härlig tävling, jag som kollat på dessa produkter! Vore riktigt kul att få prova dem om man skulle vinna!! =)

    Resans mål skulle gå till Tokyo, nu kan man väl kanske inte åka dit på en weekend men det vore ett fantastiskt äventyr, min fästman har arbetat där ett tag så jag tar givetvis med honom på resan, då har man privat guide 😉 haha!! Nä skämt och sido självklart vill jag åka med min älskade, stöttande och härliga fästman!!

  3. Jessica

    Jag skulle ta med mig min sambo till New York! Vi hade en resa bokad och betald ett halvår innan vi skulle åka, men så blev jag gravid och det blev för sent för mig att kunna flyga… Den gången hade vi tur och fick pengarna tillbaks men vad många gånger vi pratat om att ”shit vad kul det hade varit att få en ny chans”!

  4. Mimmi

    Åh vilken härlig tävling, jag som kollat på dessa produkter! Vore riktigt kul att få prova dem om man skulle vinna!! =)

    Resans mål skulle gå till Tokyo, nu kan man väl kanske inte åka dit på en weekend men det vore ett fantastiskt äventyr, min fästman har arbetat där ett tag så jag tar givetvis med honom på resan, då har man privat guide 😉 haha!! Nä skämt och sido självklart vill jag åka med min älskade fästman!!

  5. Linnea Jonsson

    Till New York med min baby! Och det ska jag dessutom i vår och då skulle resekitet passa perfekt!

  6. Johanna

    Jag vill åka till Paris med min allra bästa vän! Massor av mode & vin, passar oss perfekt! Vilken tur att det snart är april & dags…

    Kram!

  7. Tina

    Till Valencia i Spanien! Personen jag vill ta med mig är min allra bästaste syster som till våren kommer bosätta sig i den vackra staden för att studera ekonomi.

  8. Sara

    Svår fråga det där! Jag menar, vart vill man INTE åka nu?
    Jag skulle nog ändå välja att åka till New York med min tjejkompis för att shoppa både billigt och snyggt!
    Förresten, kul att du är på benen igen, det gillar vi ;)!!!
    Love love love

  9. Josefine

    Efter flera års vänskap, mycket pusslande med scheman, hårt jobb och pengasparande ska jag och fyra fina vänner äntligen dra iväg en helg till Paris! Vi ska spatsera på Champs Elyssé, äta macarons från Ladurée och bara njuta av ett glas vin på middagen! Detta skulle jag vilja fira med ett perfekt rese-kit från [Comfort Zone], så att man håller sig snygg och fräsch hela helgen i Europas huvudstad!

  10. Åsa

    Jag skulle vilja ta med kära make och möta våren i Paris. Vi har aldrig varit där och drömmer om en romantisk week-end för två. Dottern och hunden får stanna hos farmor & farfar! Lite tid bara för oss två!

  11. Caroline

    Hej
    Jag skulle vilja åka till Paris för en romantisk weekend med min sambo. Att uppleva en riktigt vårhelg i kärlekens tecken vore underbart.

  12. Marie

    Jag skulle vilja åka till Barcelona med min sambo sedan 17 år.Vi behöver paus i vardagsstressen och bara ta vara på varandra.

  13. M

    Jag åker snart till Berlin med mina fina vänner! Lite shopping och sång hinns det med. Det hade varit kul att vinna och få lyxa till det lite med ditt fina Spakit! 😀

  14. tilda

    jag skulle åka till NY med min familj, shoppa gå på hockey och musikal och bara njuta av solen och våren.

  15. Ezzo

    Jag skulle vilja åka till Paris med en kille jag dejtade förr som jag fortfarande har mycket bra kontakt med. Och väl uppe i Eiffeltornet så skulle jag berätta för honom att jag faktiskt älskar honom och alltid har gjort det.

  16. Anette Carlsson

    Skönt att du är tillbaka, började bli orolig!

    Jag skulle vilja åka med min svärmor som tyvärr gick bort i lördags och vi skulle åka till mitt favvo-ställe Alicante!

    KRAM
    Anette C

  17. Catharina

    Då jag och min underbara sambo precis har förlovat oss, drömmer jag mig bort till en romantisk stad där vi kan fortsätta suga på denna fantastiska lilla karamellen ett tag till. En weekend till Venedig med min blivande man, det är mitt önskeresemål just nu !

  18. Nathalie

    Jag vill ta med mig pojkvännen min och visa honom Serbiens huvudstad Belgrad. En stad som erbjuder en av Europas bästa nattliv, gudomliga kulinariska upplevelser och en färgstark kultur.

  19. Josefine

    Jag hade tagit med mig min sambo till rom om jag hade fått bestämma. Vi har varit tillsammans i snart åtta år men tyvärr inte kommit iväg på någon resa utanför landets gränser.

  20. Emelie

    Jag skulle helt klart vilja åka en weekend till London med min absolut bästa vän Patricia. För de första för att vi båda aldrig varit där, och för de andra för att jag helt enkelt älskar henne att det skulle vara så underbart att få komma bort lite 🙂

  21. Frida

    Jag skulle helt klart åka till Manchester som en present till min smått fotbollsgalna pojkvän. Vi skulle ägnat oss åt att titta på en manchester-united match, shoppa en massa, njuta av god mat, vara intellektuell på flertal museum och välkomnat våren. Allt för att visa för honom hur mycket han betyder för mig då detta är hans dröm-resemål =)

  22. Tessan

    Jag skulle vilja åka till London! Har varit där för många år sedan med min mamma och denna gången hade jag bjudit henne på resan! Bara umgås, shoppa, äta gott och allt annat som hör till. Det hade varit toppen!

  23. Emilie

    Härligt att se att du är tillbaka igen, undrade just vart du tagit vägen och om det hade hänt nåt. Jag ska skulle ta med min älskade och vår nya bebis (kommer om ca en månad) till Paris. Vi har totalrenoverat hus sedan maj förra året och nu är det äntligen klart!!! Min sambo är den duktigaste och finaste jag vet och jag skulle verkligen vilja visa min uppskattning! Kanske borde boka!? Kramar

  24. Em

    Till Barcelona med min underbara vän som jag har tagit upp kontakten med efter tio år isär. Nu är vi oskiljaktiga och hon finns alltid där för mig i vått och torrt!!

  25. Camilla

    Jag ser det såhär: Tar med någon som står mig kär, som ger mig energi och som låter det hända!! Vi åker till New York och möter myllret med människor från olika delar av världen. Alla tar sin del av New York och gör den till sin… Kram fina Minna

  26. Camilla

    Jag skulle vilja åka till Köpenhamn med min älskling och vårt efterlängtade hjärta som fortfarande ligger i min magen men snart kommer ”ut” till oss <3 <3 <3.

  27. Lina

    Jag skulle vilja åka till Palma med min underbara sambo. har blivit oerhört inspirerad av allt du har skrivit om Mallorca, så nu vill jag verkligen dit. Verkar vara helt underbart!

  28. Therese

    Jag skulle vilja ta med mig min sambo till London, vår favoritstad. Han är alltid så snäll och tar hand om mig, gör frukost till mig varje dag. Skulle vilja överraska honom med en resa.

  29. Emma

    Jag skulle överraska min älskade Marcus med en weekend till Prag, där vi skulle hand i hand promenera längs de vackra gatorna & stanna då & då och njuta ev en kall Staropramen i vårsolen ..

    🙂

  30. Anna

    Ska på en härlig weekend i slutet på mars till Budapest med min fina familj samt min pojkvän för att fira pappa som fyller 50 år. Härligt att få möta våren i en underbar stad som kan erbjuda allt och lite till!

  31. Martina

    Finns många härliga städer man vill möta våren…

    Jag hade valt att åka till Palma på Mallorca
    Uteserveringar, god mat, shopping.. få sig en liten hint utav sommarn som hägrar efter..
    Sitta i solen med ett glas och känna värmen i ansiktet.
    Då man är nykär hade jag tagit med mig min blivande sambo <3

  32. Bitte

    Välkommen tillbaka!

    Jag skulle hemskt gärna vilja möta våren i Rom och jag snor gladeligen med mig min pojkvän!

  33. Yasmine

    woho 🙂 Jag skulle allra helst vilja åka till London & skulle då ta med min käre sambo som aldrig varit där (har själv varit där en gång tidigare när jag var yngre men hade nog njutit mer av det nu när jag är gammal nog för att dricka öl och dessutom har mer pengar över till shopping än som 15 åring)

  34. Magdalena

    Jag vill ta med min fina mamma pa en veekend till Budapest.Ingen ar vard ett litet avbrott i vardagen mer an hon.

  35. Malin

    Portofino med min fina pojkvän! Vi har haft alldeles för lite kvalitetstid denna vinter, vill ta igen det ordentligt i vår!

  36. annika

    Jag vill inte vara med i tävlingen, utan skulle vilja lägga min röst på Emma, nr 36, som är i samma trista situation som jag och min sambo. Väntar svar på första försöket imorgon och kan inte föreställa mig hur jobbigt det är att gå igenom det gång på gång. Lycka till Emma!

  37. Therese

    Jag skulle vilja åka till Manschester i England med min pojkvän. Hade velat bo lite utanför på en engelsk gård med utsikt över stora gröna kullar. Dricka gott engelskt te och äta scones med god marmelad. På kvällarna skulle vi äta god mat, ta långa bad och bara njuta av varandras sällskap. Hade överraskat honom med en fotbollsbiljett till en av Manchester Uniteds hemmamatcher för att det är hans stora dröm. Skönt att du är frisk igen 🙂

  38. Sara

    Härligt att du är frisk igen! 🙂

    Jag skulle vilja resa till Rom (eller Paris, eller Barcelona eller…) med min fina sambo som sällskap.

  39. Caroline

    Pratade med papsen nyss, han ligger hemma och är inne på andra veckan med influensa nu stackarn…
    Hade lätt velat ta med honom till barca för att dricka öl och se på fotboll sen i vår, det hade han älskat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.