tävling!

i de här små söta påsarna göms några hemligheter
färgen på påsen avslöjar mönstret och färgen på de ihopvikbara ballerinorna som finns inuti
den lilla påsen kan du sen veckla ut, och du får en stor påse som du lägger dina high heels i när du promenerar hem i natten

Nu är det tävlingsdax igen!
Den här smarta lösningen älskar jag verkligen.
Det är alltså en liten påse med rem, i den göms ett par ihopvikbara Ballerinas. Påsen kan du sen veckla ut till en stor lättviktspåse,
och i den lägger du dina högklackade skor när dina fötter inte orkar mer. Och så tar du på dig ett par mjuka och bekväma Ballerinas istället.

Den perfekta lilla detaljen som du inte ska gå hemifrån utan att ta med dig ut i partynatten eller shoppingrundan på stan.
Dina vänner kommer bli gröna av avund, när de sakta rör sig i ömma fötter, och du kan plocka fram dina Red Foot från Ajlajk och forstätta dansa.

*********
Och jag har 12 par Ballerinas från Ajlajk att lotta ut !!

3 par vita med silverpaljetter
3 par silver & guld
3 par flätat brunt
3 par helsvart
Storlekarna är 36/37, 38/39 eller 40/41

För att tävla ska du svara på frågorna, och lämna ditt svar i kommentarsfältet:

1. Har det hänt att du gått hem barfota för att du haft så ont i fötterna?
2. Varför? För att du dansat hela natten? Haft för höga klackar? Fått skavsår? Obekväma skor? Alla alternativen?
3. Vilken färg och vilken storlek vill du vinna?
Skriv färg Vit, Silver, Brun eller Svart och vilken storlek du önskar.
(jag har 37-38 i vanliga fall och 36/37 passar mig jättebra)

 

Tävlingen pågår till torsdag den 14 April 23.59

 


165 Replies to “tävling!”

  1. Sara

    Herregud så söta och praktiska!
    1. Att gå hem barfota har hänt mig alldeles för många gånger! Varje gång frågar man sig VARFÖR? Men svaret är såklart alldeles för lätt, man vill ju vara snygg och sexig i sina alldeles för höga klackar. Det är ju värt det, därför vore ju dessa ballerinor som en kanonräddning!
    2. De gånger då jag gått hem barfota har givetvis varit pga. att jag haft höga klackskor som jag dansat sönder mig i. Ibland har det varit skavsår på det också, för att man aldrig lär sig att inte gå ut och dansa i ett par helt nya klackskor som man inte gått in ännu. Men vill man vara fin får man lida pin, MINST SAGT!
    3. Ojoj så glad jag skulle bli om jag vann ett par ballerina i storlek 38/39 i silver & guld helst.

  2. camilla

    1. Ja, flera gånger!
    2. De flesta gånger har jag envisats med att ha nya skor när det varit dans dags. Den värsta gången var när jag hade sån skoskav och ont i fötterna att jag gick barfota hem, det var slutet på oktober och kallt och blött…
    3. helsvarta i storlek 36/37

  3. Elina

    1. oooo ja, fast inte alltid så uppskattat av min sambo som inte tycker det är så kvinligt…

    2. Jag ÄÄlskar höga klackar och dansa så är det inte lika uppskattat av mina fötter som protesterar när jag ska hem…

    3.antingen dom svarta eller bruna i storlek 38 hade varit helt underbart att få :)Kan vara ett bra alternativ nu när man kommer att vara hög gravid under sommaren..

  4. Jenny

    1. Har gått hem frampå småtimmarna med skorna i handen.
    2. Har dansat hela natten och då kan det vara en härlig och befriande känsla att ha skorna i handen!
    3. Glad och tacksam om jag skulle vinna, önskar silver 38/39. ;-))

  5. Sara willermark

    Så klockren tävling, ingen slump att
    Den är just här!
    1. Absolut! Mina skor
    Dödade mig och kontot
    Var länsat för drinkar!
    2. Kombinationen nya skyhöga klackar,
    En lång kväll & mycket dansande resulterade i fruktansvärd snärta!
    Tur att det var sommar, för två kilometer på grus och asfalt var hårt nog!
    3. Åh, vit/silver 38/39 hade varit guld!
    Puss!

  6. Sara

    SARA WILLERMARK wrote:
    Your comment is awaiting moderation.
    Så klockren tävling, ingen slump att
    Den är just här!
    1. Absolut! Mina skor
    Dödade mig och kontot
    Var länsat för drinkar!
    2. Kombinationen nya skyhöga klackar,
    En lång kväll & mycket dansande resulterade i fruktansvärd snärta!
    Tur att det var sommar, för två kilometer på grus och asfalt var hårt nog!
    3. Åh, vit/silver 38/39 hade varit guld!
    Puss!

  7. Sara

    1. Jaa, verkar som vi alla vart där..
    2. Obekväma, höga, dans, you name it! Den gången jag kommer ihåg starkast var när jag bodde hemma hos mina föräldrar som bor i skogen en bit utanför Göteborg, för att ta sig hem från stan åkte vi pendeltåg (som slutade gå kvart över 3 på natten). Jag o en kompis hade så himla kul ute att vi kom fram till ett väldigt nyktert beslut att vi skulle stanna kvar i stan o ta morgontåget hem (som började gå kvart över 6). Min kompis bodde ganska nära stationen, medans mina föräldrar bor i skogen ca 4 km från tågstationen, jag måste därför ta en buss hem från stationen. Självklart matchade inte bussen med tåget och jag tog då beslutet att gå hem (fattig student). Det var den värsta promenaden i mitt liv. Bytte barfota, med att ha skorna på mig, vartannat, för det är en grusväg o ömma fotsulor på en grusväg är ingen bra kombo. Som tur var, var det mitt i sommaren och det var en underbar morgon och det är ju trots allt väldigt vackert ute på landet hos mina föräldrar, men snacka om att jag var öm när jag kom hem. Mamma kom o mötte mig o mina ”brinnande” fötter i dörrn och hon tog hand om lilla ynkliga mig på ett äkta mamma-vis med ett svalt fotbad o lite massage!
    3. Jag önskar storlek 36-37.

  8. Emelie

    Vilka smidiga skor! Måste jag ju vara med och tävla om!

    1 Mååånga gånger!

    2 Jag tror jag gjort det av alla anledningar du nämnde men den värsta gången jag kan komma på var när jag hade varit ute med en kompis en sommarkväll och skulle ta oss hemåt, vi bodde då i en liten ort i Norge, så bussar gick inte och taxi var jätte dyrt så vi bestämde oss för att gå de ca fem kilometrarna hem. Skorna åkte av strax utanför klubben då fötterna värkte efter all dans och de höga klackarna. På vägen var det glas och grus som vi var tvugna att försöka undvika på de ickeupplysta vägarna. På vägen kom vi dessutom på att vi skulle bada också men när vi var genom blöta och skulle gå tillbaka till vägen från sjön tänkte vi ta en annan väg som skulle gå snabbare men vi gick fel och hamnade mitt i någons trädgård. Jag tror aldrig jag haft så lortiga, ömma och såriga fötter men det var en kul kväll ändå.

    3 Om jag vann skulle jag helst vilja ha de svarta skorna i storlek 38/39.

    Tack för en super bra blogg btw!

  9. Ezzo

    1. Jag gjorde det senast i Lördags, vilket resulterade i en dunderförkyldning. Brukar få göra det ganska ofta efter mycket dans. 2. Det var för att jag hade mina nya höga skor (14cm) och vin gick inte ihop. Plus ett underbart stort skavsår.
    3. Jag har storlek 36/37 och skulle gääärna vilja ha de vita!

    Hoppas hoppas…:)

  10. Rebecka

    1: Ja det har verkligen hänt, händer nästan varannan dag på somrarna.
    2. Jag har storlek 41 i skor och är redan lång (178cm)så brukar undvika allt för höga klackar men ibland så bara måste jag, oftast är skor med lite högre klackar oftast mycket läckrare än andra. Jag vill fortsätta kunna skaka loss med höga klackar så ett par platta vikbara ballerinaskor att gå hem i vore ju guld värt i sommar!
    3: Jag skulle vilja ha de silver/guldiga i storlek 40-41 🙂

    Håller både tummar & tår!
    Kram

  11. caroline k

    vilken lösning. den skulle jag haft på min studentskiva för några år sedan då mina fötter blödde efter nya skor en hel kväll men va gör man inte för ett par snygga styltor ;)sa jaag att jag vinglade hem barfota den natten haha. tur det var sommar! jag skulle vilja vinna de vita i stl 36/37 då skulle jag bära dom på min sons dop i maj. kramar

  12. Ulrika

    1. Nog har man knatat hem med bara fossingar många gånger efter lyckade tillställningar och festligheter.
    2. Senast det skedde var föregående sommar när jag och min sambo var på ett fantastiskt vackert bröllop där jag valt ut ett par skor som var sååå sköna men även sååå höga… Allt var helt underbart tills det var middag och det började köra ihop sig i serveringen för personalen och för att inte förstöra brudparets kväll så hoppade jag in(jobbar som restaurangchef till vardags) och styrde upp middagen. Brudparet såg lite frågande ut när jag kom och serverade vinet i fin klänning och höga klackar men jag lugnade dem med blicken och fortsatte arbetet. När vi kommit fram till tårtan och jag fick slå mig ner insåg jag lättat att allt gått som det skulle förutom fötterna…de svällde, skavde och brände under trampdynan och resten av kvällen som bjöd på DANS tillbringades barfota;-) Men vad gör det för vi hade sååååå roligt och det är en kväll jag aldrig kommer att glömma=)
    3. Det bruna flätade alternativt de helsvarta skulle göra sig fint till sommarens alla utekvällar… Har lite beslutsångest så därför jag inte kan välja… Storleken som bör passa mig är 38/39.
    Nu håller jag mina tummar stenhårt och hoppas på lite tur=)
    Massor av kramar

  13. Mia

    1. Ja, det har tyvärr hänt mer än en gång då jag väldigt lätt får skavsår.

    2. De värsta skavsår jag någonsin fått var från ett par supersnygga spetsiga ballerinaskor. Jag tyckte att det var en bra idé att inviga dessa en varm shoppingdag i stan?! På tbanan hem tog jag äntligen av mig skorna och började nästan gråta när jag såg mina stackars fötter. Som om det inte var nog så skulle jag springa vårruset samma kväll. Kan säga som så att jag kom runt de fem kilometerna men att jag inte kunde ha något annat än flipflops en ganska lång tid efteråt:(

    3. Jag och mina fötter skulle uppskatta de fina brunflätade i stl 36/37:)

    Vilken färg och vilken storlek vill du vinna?
    Skriv färg Vit, Silver, Brun eller Svart och vilken storlek du önskar

  14. Katarina

    Vilken fantastisk produkt! Jag som brukar ha med en extra stor – och otymplig väska med mig – för att skona mina stackars fötter från det onda mina klackar orsakar mig. Denna produkt kommer jag tala gott om, eftersom du har inte bara har ett par fina ballerina att gå hem i, utan även väskan att matcha dom till! Ser fram emot att strosa hem i dessa under ljumma vår- och sommarkvällar med fågelkvitter som bakgrundsmusik.

    1. Ja! Tyvärr. Kom hem med söndriga fötter på strumpbyxorna. Skammen var inte nådig, men det brydde jag mig inte om då mina stackars fötter skrek efter hjälp – och vem är jag att neka dom frihet?
    2. Alla alternativen i olika grad beroende på tillfälle och tillställning. Vill man vara fin får man lida pin…? Inte längre verkar det som!
    3. Den bruna flätade ser fantastiskt ljuvlig ut, och jag skulle önska mig den i 38/39.

    Tack för en fantastisk blogg, och en rolig tävling!

    /Katarina

  15. sofie

    1. Det händer efter nästan varje utekväll
    2. Dansat hela natten i höga klackar, som ofta ger skavsår för att jag inte använder dem mer än när jag går ut! Eftersom jag är så lång har jag inte klackar till vardags och mina fötter hinner aldrig vänja sig vilket gör att dom alltid brukar svälla upp mot slutet av kvällen och kännas tunga som tegelstenar och ömma något otroligt. Därav att jag ofta går hem barfota!
    3. Jag vill ha svarta i 38/39
    Håller tummarna! tack för en superbra blogg 🙂

  16. jo

    1. jag har sällan höga klackar, är över 1.80 så extra höjd och längd är inget jag ”behöver”…
    2. …däremot så gillar jag lite roligare skor i olika färger och former! Mitt värsta skominne handlar faktiskt om ett par flipflops jag köpte i Indien. Dom var sjukt finna med en palmstrand i sulan… Vi skulle ut på djungel- och badsafari och klart man vill ha ett par flipflops i 40-gradig värme! (jag är annars mästare på att gå i flipflops, skulle nog kunna bestiga vilket berg som helst i ett par) Efter en kortare bit av vandringen känner jag att den här plast”remmen” mellan tårna är lite väl hård. Efter att sen ha haltat mig igenom djungeln och försökt inte gråta/gnälla ihjäl mig inför de andra i gruppen vågar jag mig på att ta av mig toffeln. Plast”remmen” har då grävt ett rätt så stort hål i huden mellan tårna – det va riktigt vidrigt! Och det tog bra lång tid att läka… Men idag är det ett roligt minne! Behöver kanske inte tillägga att skorna hamnade på tippen direkt efter utflykten och att det inte blev några fler flipflops på den resan…
    3. Svarta eller bruna (fast alla är jättefina så det spelar egentligen ingen roll!!) i stl 40-41

  17. Johanna

    Jag vill jättegärna vara med och tävla!
    1. Jaa, efter flera utekvällar har jag fått gå hem barfota. Den här smarta lösningen hade definitivt gått hem hos mig. Annars får jag hoppa över klackar ibland och det är ju inte kul heller!
    2. För mig är det samtliga alternativ. Har lite konstiga fötter så det är inte alltid skorna passar. Men när det är efter en lång danskväll så kan det vara värt att fötterna värker!
    3. De bruna var sjukt snygga men jag skulle vilja ha ett par svarta för det passar till allt.

    Rolig tävling! Jag håller tummarna!

  18. Anna

    1. Oh ja! Många gånger har det hänt att jag får traska hem i natten utan skor.
    2. En gång som jag minns allra mest var förra sommaren då jag var i Stockholm och besökte en god vän.Vädret var helt fantastiskt och Stockholm visade sig från sin allra finaste sida. Vi bestämde oss därför för att gå ut och dansa oss svettiga och heta. Problemet var att mina fötter inte var beredd på att få dansa i killer heels, så blodiga blåsor och skavsår var ett faktum. Men det stoppade inte mig från att dansa fram till stängning (kl 5). Efter det fick jag traska hem barfota på Stockholms öde gator en tidig lördagsmorgon mitt i sommaren. Ett ont men ack så fint minne 🙂
    3. Jag skulle helst vilja vinna ett par svarta i storleken 38/39

  19. Melinda

    Hej Minna

    vilken kul tävling, ajlajk it:-))

    Visst har det hänt några gånger, men det ska väl vara lite roligare än obekväma skor på jobbet under en låååång arbetsdag eller ute på springbanan, första gången efter en tuff vinter…
    Så här kommer det:

    Jag och mina tjejkompisar har en trevlig tradition, nämligen att vi åker till Budapest varje år under våren, hyr en lägenhet för några dagar, äter gott, dricker gott, gå på ansiktsbehandling, massage, manikyr, pedikyr osv. shoppar loss och FESTAR.
    Nu blundar jag och drömmer mig tillbaka några år, en underbar varm (het) kväll i maj och vi hamnar på en stor utomhus-clubb med namn Rio. Flera barer, finfin utsikt över staden och några tusen partysugna människor. Musiken är blandad men högst ”dansbar”, vi drar igång och bara dansar och dansar och ha kul! Vi besöker baren ibland o varvar mellan pálinka (ungersk ”nationalsprit”:-)) o världens godaste Mojito. Plötsligt stannar jag upp för att hämta andan och jag märker att det börjar bli ljust?! Klockan är redan 4 på morgonen och vi har en timme på oss att festa lite till. Klockan 5 går vi hem till lägenheten, alla är barfota, staden börjar vakna till liv och gatorna spolas med vatten – ännu en het dag väntas – och vi passar på att plaska i varenda vattenpöl som finns..det hjälper mot våra svullna och trötta fötter!!
    Ett alldeles underbar minne (förutom att kl 11.00 samma dag satt vi på en sightseeing buss o mådde dåligt men det var värt det!!!:-)).
    (Jag kan varmt rekommendera en helgresa till Budapest – en underbar stad med mycket att göra och se! Och detta säger jag inte bara för att jag är från Ungern ;-))

    Om jag blir en av de lyckliga som vinner så st 36/37 och jag är mest sugen på de flätade bruna finisar!

    Kram, Melinda

  20. Hanna

    Vilken rolig tävling 🙂

    1.Om det har hänt? Det skulle nog vara lättare att räkna upp de få gånger som det inte har hänt 🙂 Ska man vara fin får man lida pin gäller inte på hemvägen, då blir det barfota! 🙂
    2.Det beror 9 av 10 gånger på att klackarna på mina pumps är aningens för höga egentligen, men de är ju snygga 🙂
    3. Om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha de Svarta i storlek 38/39.

    Tack för en inspirerande och bra blogg!!

  21. My

    1. Ja, detta har nog hänt mig fler gånger än jag har fingrar och tår till att räkna!

    2. Delvis för skor är underbart att köpa, riktigt höga klackar ligger högt på listan då man är 164 kort, så det blir en del. Och varje gång jag använder ett par nya skor första gången så är det som om att dessa ska formas efter foten, vilket resulterar i onda fötter! Men inte slutar jag shoppa skor för det inte 🙂

    3. Skorna jag vill vinna är de bruna flätade i storlek 36/37, tyckte dom påminde lite om bottega veneta, snygga!

    Tack för en underbar blogg, följer dina vin- och skönhetstips nästintill slaviskt!

  22. Sari

    JAAA.. jag vill absolut vara med!

    1. Det har hänt otaliga gånger, mest för jag har velat känna mig extra fin i höga klackar och efter ett tag har känts olidligt i fossingarna.

    2. Får instämma i alla alternativen. Skavsår, höga klackar, obekväma skor och alldeles för sena nätter 😉

    3. Jag skulle gärna vilja vinna ett par svarta el bruna i storlek 36 (helst svarta).

    Kram och tack för en grymt bra blogg!

  23. Olivia Lind

    1.Varje gång jag ska hem så går jag utan mina högklackade skor. skönt att få av dom efter en ute kväll.
    2.Haft underbara skor men självklart så höga att man får ont i fötterna. Men finns inget bättre än ett par snygga högklackade skor. Har fått många vattenblåser på fötterna ( ska man vara fin få man lida pin.)
    3. Färg: vit eller brun
    Jag har 37/38 så passar 36/37 så blir det säkert kanon bra.
    Grym blogg Minna, kram

  24. Hanna

    1. Som tjej på 1.60 cm är det alltid höga klackar som gäller när det vankas party och har flera gånger fått gå hem barfota efter en lång utekväll i höga klackar. Har t.o.m. hänt att jag gått barfota från förfesten in till stan/klubben för att spara fötterna smärta.
    2. Anledningen är alltså alltid för höga (men snygga!) skor i kombination med långa utekvällar.
    3. svarta i storlek 36/37 skulle rädda många nätter i sommar!:)

  25. Jessica

    Oooo ja det har hänt ett flertal gånger att man har gått hem barfota, höga klackar hör till en utekväll när man ska ut och dansa, jag måste säga att alla alternativen varför jag har gått barfota passar in. Jag tycker att man borde bli avskräckt att ta på sig de där obekväma skorna gång på gång men ändå gör man det för att känna sig snygg.

    Hoppas att de svarta kunde få bli mina i storlek 36/37 så att fötterna kan få jubla på vägen hem istället för att skrika av smärta.

  26. Linda E

    1. Ja, flera gånger! Det har till och med hänt att jag fått åka hem på sambons rygg. Aj aj aj!

    2. Jag har dansat mig svettig genom hela långa sommarnätter (haft the time of my life. Vissa av dessa nätter har jag fått mina absoluta finaste minnen). Och haft höga klackar.

    3. 38/39. Gärna de bruna, men helt ärligt så skulle jag kunna ha vilken som helst för alla ser sjukt fina ut!

  27. Sofia

    1. Åhh ja! Massor av gånger! Men då vet man att man haft en riktigt lyckad kväll!
    2. Jag skulle nog säga att alla alternativen passar in 🙂 Har tyvärr sådana fötter som jämt får skavsår, oavsett hur bekväma skorna är! Och vad vore inte bättre än att byta ut sina high-heels till ett par härligt fina ballerina framåt småtimmarna?
    3. Jag skulle gärna vilja ha de bruna i storlek 36/37.
    Kram!

  28. Fashion Marked

    1: Ja, fler gånger än jag kan räkna..!

    2: Skyhöga klackar och svettiga (efter allt dansande) fötter har gett mig både skavsår och onda trampdynor.

    3: Jag vill vinna de bruna! Sååå fina. (men svarta går oxå bra) Storlek Storlek 36/37

    Kram,Nathalie

  29. Rebecka

    1. Det har ju hänt en del gånger att man har vandrat hem barfotar längs med halmstads gator sent en sommarnatt efter att ha avslutat den sista timmen inne på mårtensson vid 3 snåret. Absolut inte det snyggaste men tyvärr det just då enda alternativet!
    2. Man kan ju säga att det brukar vara alla alternativen till varför man går barfotar hem, men just det först nämnda alternativet att man verkligen har dansat hela kvällen brukar vara min största anledning! Och då kan jag säga att det händer ganska ofta efter man har vart ute och haft en kick as kväll med tjejkompisarna och dansat natten lång.
    3. Jag skulle vilja vinna de bruna i storlek 36/37

  30. Jessika

    För att tävla ska du svara på frågorna, och lämna ditt svar i kommentarsfältet:

    1.Det händer mig ofta tyvärr, man vill alltid vara fin när man går ut men när tålamodet brister och fötterna inte klarar det längre så blir det till att promenera hem barfota för att kunna överleva morgondagen. När jag gick på min bal så var det ett praktexempel där jag hade gått i mina nyinköpta skor till studentbalen men kvällen slutade värre. Fick promenera hem barfota och konsekvensen blev att på studentens viktiga dag fick jag bära flipflop eftersom det var det enda jag kunde bära denna dag.

    2. En kombination av alla, ”ska man vara fin får man lida pin” men ibland orkar man inte längre på dansgolvet och då blir det barfota visan istället!

    3. Skulle vilja vinna ett par svarta i storlek 36/37!

    Tack för en underbar blogg och spännande tävling!
    Kram

  31. Elisabeth

    1.Tyvärr får man ta till det knepet ibland under en sen sommarnatt men oftast leder till ännu mer ont eftersom småsten kan trötta ut de onda fötterna ännu mer. Och gud förbjude om man lyckas trampa på en stackars snigel!
    2. Klackhöjden brukar vara det minsta problemet utan de småsmå skavsår som man har fått av hårda kanter på klackarna brukar svida värst. Man kan ju försöka kyla sina fötter i Tylösands strandkant men när man har dansat sina lurviga kan man få en ond-skön känsla för att de stackarna ska få tvingas ner i klackarna ännu en gång för en svängom.
    3. Svarta Ajlajk:s hade suttit fint på mina 36/37-fossingar!

  32. Elisabeth Johansson

    1. JA, värsta var:

    2. Gick två kilometer till bussen från en fest sent en sommarnatt förra året i högklackat (något för stora), fick blåsor på hälar och trampdynor, sista kilometern barfota för jag stod inte ut. Asfalten brände dessutom. Dagen efter kunde jag knappt gå…

    3. SVART 38/39.

  33. Jennifer

    1. Ja det har hänt och då önskar jag ju att jag hade ett par ihopfällbara ballerinor i väskan =) här i Stockholm går det ju verkligen inte att gå hem barfota utan att få glas i fossingarna.
    2. En kombo av dessa. Med åldern har jag lärt mig att inte köpa skor som inte sitter skönt. Höga klackar bemästrar jag då till fullo och har inga problem att dansa hela natten på 9cm-klackar. Det är ju sedan när musiken tystnat som jag verkligen känner att fötterna värker.
    3. Jag skulle helst vilja ha ett par svarta. Har storlek 39 men 40 brukar funka =)

    Då håller jag tummar och tår för att just jag ska vinna ett par =)

    /Jennifer

  34. Annis

    1. Jag har inte bara gått hem barfota, utan dessutom slängt klackarna redan på dansgolvet..
    2. ..Närmare bestämt på Gutekällaren i Visby -07. Kanske inte det smartaste jag gjort men nya heels i varm sommarnatt och i ännu varmare danslokaler visade sig vara en dålig ekvation (=skavsår from hell). Jag klarade mig dock otroligt nog från glasskärvor och annat!
    3. Hemskt gärna flätade bruna i strlk 36/37!

  35. Carina Friberg

    Vilken grej…
    1. Japp, barfota har man ju gått hem ett par gånger efter roliga och sena sommarkvällar på Öland.
    2. Mest för man verkligen ska ha dom där snygga skorna med den där höga klacken fast man vet ju att fötterna blir svullna och ömma efter ett par timmar. Men det är väl klart man ska vara fin en stund.
    Med ett par så här fina ballerina kanske man kan få va fin hela kvällen.
    3.Vita eller svarta hade vart helt perfekt i storlek 36-37.

  36. Louise Lilja

    1,Nej inte jag…Men min pojkvän fick gå barfota hem en varm sommarnatt, då jag var tvungen att låna hans alldeles för stora herrskor pga skoskav. Vilken syn! Och vilken gentleman jag har!

    2,Jag missade mina fantastiska ”party feet inlägg” – Big mistake! Blåsorna uppkom genom en kombination av mycket dans, trånga skor och väldigt höga klackar.

    3,Jag vill väldigt gärna vinna ett par svarta prima ballerina i storlek 38-39!!

  37. Flisan

    1.Bröllopsfest sist..dansade hela natten lång:)
    2. Nästan alla alternativ men det är dansgolvet som lockar mig mest när jag går ut…
    3. Ett par svarta stl 36/37

  38. sara

    1. En klassiker till sommaren. Har inträffat x antal gånger! Trippat hem barfota i gryningen.
    2. För att jag alltid envisas med att ta de snygga skorna som belönar mig med skavsår.
    3. Att vinna ett par vita i storlek 40/41 skulle göra mig själa glad och mina fossingar tacksamma! 🙂

  39. Romy

    OHHH Minna, vad kul!
    1. Det har hänt mig manga ganger… eller om jag far vara ärlig nästan alla ganger jag varit ute i för höga klackar som mina stackars fötter var inte vana vid eftersom de far för det mesta ga i platta skor.
    2. Men jag minns en gang mycket väl där jag för ovanlighetens skull latsades ha ont i fötterna efter en hel natt dansandes i höga klackar även om sa var inte fallet. Det var min studentbal och jag fick ga med killen som jag hade varit kär i dem sista tva gymnasiearen men aldrig vagat fraga honom om en dejt. Jag visste att denna natt skulle förmodligen vara min sista chans att visa honom vad jag kännde. När vi satt och väntade pa att hela gänget skulle bli klart för att aka till nästa stället kom han fram till mig och fragade varför jag sag sa ledsen ut. Jag svarade att jag var inte ledsen men hade ont i fötterna och tittade lite lidande pa honom. Han sträckte fram armarna, log mot mig och bara sa ”hopp!” och sen bar mig hela vägen till tunnelbanan. Vi blev ihop samma natt och är det fortfarande!
    3. Ibland far han forfarande bära mig till bilen när jag inte längre orkar ga i mina klackar efter en natt ute. Och därför skulle nog bade han och jag bli glad om jag fick strosa runt i dem bruna eller svarta ballerinorna i storlek 40/41.

    Tack för en inspirenrande blogg!
    Kram fran Romy

  40. Kamilla

    1-2. Lyckligtvis har det än så länge aldrig hänt. Däremot har jag definitivt förkortat mina utekvällar rejält pga obekväma (men snygga) skor.

    3. Färg spelar ingen roll. Alla verkar lika tjusiga! Storleken är däremot 37/38.

    Tack för en så fin blogg förresten! Nu blir det av till jobbet (om ett tag kanske jag kan ta finskorna dit när jag har en skön backup!). 🙂

  41. Anne Veng

    Im not sure if I am at all ”allowed” to enter – I live in Denmark, but Ill give a go and hope that its okay…

    1. oh yes… all to often… mostly in sommer 🙂
    2. In summertime my feet almost burn after a few hours in high heels and i tent to bring a pair of flip-flops in my bag whenever i go out – i just KNOW that it will happen.
    3. brun 38/39

    Your blog is very inspirational – i love the fact that you are a proper adult woman and blog about things i can see myself in, not just fashion and clubbing – keep up the good work 🙂
    Skriv färg Vit, Silver, Brun eller Svart och vilken storlek du önskar.
    (jag har 37-38 i vanliga fall och 36/37 passar mig jättebra)

  42. Lotta

    1. Mer än en gång, men den jag kommer ihåg mest är en marsnatt för några år sedan. En kul kväll slutade med att jag nästan grät för att fötterna gjorde så ont, bara att ta av sig klackarna och knalla hem i natten på grus barfota!
    2. Eftersom mina fötter och klackar inte går helt bra ihop är främsta anledningen till onda fötter fina klackar för mig!
    3. Brun, 38/39

  43. Sophia

    1. JA! allt för många gånger. Eller i tunnstrumporna…
    2. För lång natt på dansgolvet som resulterar i svullna fötter och plötsligt obekväma skor.
    3. Vit eller Silver i strlk 38/39
    Kul tävling och tack för en inspirerande blogg!!

  44. Annelie

    Hallå,

    här kommer mina svar och tävlingsförsök.

    !. Ohh ja, detta har hänt mig så många gånger. Fina klackar och mina fötter verkar inte vara den ultimata kombinationen men vem hindras av det?! Ok försöker att inte hindras rättare sagt…

    2. Har funnits så många anledningar, ibland för höga klackar, väldigt ofta skavsår men den gång jag minns bäst är efter en lååång kväll på dansgolvet och fötterna ömmande som tusan. Detta i kombo med ”långpromenadsavståndet” hem gjorde valet enkelt. Av med skorna och fortsätta att dansa fram i sommarnatten

    3. Skulle helst vilja vinna svarta då de funkar till alla kläder (dock skulle vilken färg som helst göra mig överlycklig då det är lite svårt att kombinera ett par Converse som backup med storleken på partyväskan) och i strl 36/37.

    Så, nu håller jag krampaktigt tummarna här!

    //Annelie

  45. alexandrastyle.se

    Vill tävla!

    Och jag har 12 par Ballerinas från Ajlajk att lotta ut !!

    3 par vita med silverpaljetter
    3 par silver & guld
    3 par flätat brunt
    3 par helsvart
    Storlekarna är 36/37, 38/39 eller 40/41
    1. Jaa allt för många gånger, stackars fötter!
    2. För jag har dansat hela natten, haft allt för höga klackar, fått skavsår och för dm är obekväma, men vill man vara fin får fötterna lida pin =).
    3 Jag vill vinna dom silver/guldiga i 36/37 (jag har i vanliga fall 37-38. Tror det funkar =)) Håller tummarna!

    http://www.alexandrastyle.se

  46. Nina

    Hej!

    Mina svar på följande frågor:)
    1.Klart att det har hänt och nästan för ofta 🙂
    2. Ja varför, det finns nog ganska många orsaker till det. E man som jag som inte går i högklackat särskilt ofta så räcker det med en utekväll med dans o ¨klackarna i taket¨. Och allt som oftast märker man det först när man går hem, då kommer värken smygande och att det ömmar då åker skorna av fortare än kvickt speciellt om det är sommar 🙂
    3. Skulle vilja ha antingen de svarta eller de vita med paljetter i strl 38/39

    Nu håller jag tummarna för att jag vinner!

  47. Lotta F

    1. Ja, det har hänt X antal gånger..
    2. Dansat hela natten, absolut inte för länge, det går väl inte att dansa för länge heller?! I för trånga och höga skor, har riktigt breda ”Kalle Anka” fötter. Då har det varit nästan skönt och befriande att gå barfota, kyla fötterna på den svala asfalten och få lite gratis fotmassage av småsten och kullerstenar, ha ha!!
    3.Vita med paljetter låter somrigt, passar fint till sommarfester och bröllop med! Stl.36/37.

  48. Setare

    1. Åh ja! Det har hänt mig två sommarkvällar men de värsta kvällen då jag gjorde det var på min studentbalskväll för flera år sen. Tur att det var en sommarkväll så jag kunde gå barfota hem!

    2. Som sagt .. det var balkvällen och de pumpsen jag hade blev rätt så obekväma efter att ha dansat från kl 17 till 05 på morgonen! Så skavsår blev det verkligen!

    3. Jag skulle jättegärna vilja vinna de silver/guldiga! Tror det kan bli riktigt tjusigt! I stl. 36/37! 🙂

  49. Cicci

    1.det har vi väl alla gjort allt för många gånger? Fötterna brukar vara svarta i dagar efteråt! I somras fick jag en kille att bära hem min vän från krogen när hon hade ont i fötterna! Riktig gentleman som bar henne hela vägen hem till hennes pojkvän! 🙂

    2. Oj, antagligen av alla andledningar! Har en förmåga att tränga ner mina fötter i för små skor och lätt få skoskav!

    3. Svarta i stl 40/41! 🙂

  50. Elin

    Partynätterna är nu ett minneblott eftersom jag för 4 månader sedan fick en liten gosse. Men shoppingrundorna på stan tänker jag aldrig lägga på hyllan.

    1. Ja det har hänt allt för många ggr.
    2. Anledningarna har varit olika. Men har så lätt för skavsår, så detta händer varje gång jag har nya skor. Sen att klackarna varit alldeles för höga är även det en vanlig orsak.
    3. Skulle jag ha turen att kamma hem ett par skulle jag välja ett par bruna i strl. 38/39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.