canonball

Höganäsgruppen Minna Tannerfalk spanbloggen.secoola kulor
höganäsgruppen grytunderlägg Minna Tannerfalk spanbloggen.seheta heatpods 

De fina Heat Podsen används flitigt här hemma, det finns bara ett problem med dem, jag har bara tre. Måste införskaffa fler.
Mest sugen är jag på att blanda upp min tjusiga lilla trio med ett kit av de  H Ä R – glammig mix och ursnygga att ha framme.
Heat Pods är gryt eller serveringsunderlägg, ställ ut dem med precis det avstånd du behöver. Sen kan de stå framme efter middagen,
då de är som små smycken för bordet, och så är det helt omöligt att låta bli att känna på dem. Så lena att de nästan känns mjuka.

Favoriten är min platinumpod, lättgissat eftersom jag ju varit en silvertjej senaste åren, men nu har faktiskt guldet tagit fart hos mig igen.
Och när jag såg formgivaren Catherine Djurklous handmålade nya serie Canonball, så klickade det. Klart jag ska blanda dem!
– Problem solved. Färgerna är ursnygga ihop och jag behöver faktiskt inte välja det ena eller det andra, varför har jag tänkt så smalt?

Nästa helg åker jag iväg och kommer inte vara hemma på nästan 1 månad – då ska jag även passa på att göra ett besök  H Ä R


8 Replies to “canonball”

  1. Anna

    Hej! Jag är lite nyfiken på vad du använder dig av för kamera?
    Sen tänkte jag även passa på att fråga dig om du har något tips på espressomaskin om man inte vill köpa nespresso (dvs en som använder sig av kapslar). Tack! Kram

    • Minna

      Anna – jag använder mig av min Canon EOS 600D. När det kommer till kaffe är jag en Nespresso lover, så himla gott och bra!

  2. Ellendellen

    ja de är helt fantastiska, de e lätt att fastna i gamla korkunderläggsfällan.. De är verkligen som små smycken på bordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.