en vinnare!

Comfort Zonemagic in a box

Till utseendet en liten burk, men med en kraft värdig en magnum-size-mega-burk. Låt mig presentera ansiktsmasken som gör skillnad.
Den här är absoluta favoriten från Comfort Zone serien Skin Regimen, huden blir helt härlig med massor av lyster och fräsch hudton.

För vem? För mogen hud med kraftiga linjer och ojämn hudton, men även bra för en ung hud med de första ålderstecknen.

Egenskaper: Intensiv, djuprengörande peeling-gel med anti-ageing effekt. Peelingen stimulerar och ger kraft till aktiviteten i hudens celler.
Formulan är utformad för en mogen hud med djupa linjer, ojämn hudton och grov hudstruktur, men rekommenderas även för en yngre, stressad hud
eller då linjer uppkommit. Peelingen jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster.

Skin Regimen är en mycket aktiv och koncentrerad serie som kan användas under alla de fyra årstiderna. Tack vare olika konsistenser och resultat
täcker Skin Regimen behoven både hos en yngre hud med de första tecknen på åldrande, och en mogen eller uttorkad hud med djupa linjer.
Produkterna innehåller avancerade, högteknologiska och aktiva ingredienser samt så kallade ”superfoods” för att skydda huden och
korrigera befintliga tecken på åldrande.

Användning: Applicera ett jämnt lager på torr, rengjord hud. Undvik ögonpartiet. Låt verka i 10 minuter och skölj sedan av med vatten.
Rekommenderad användning 2 gånger/vecka. Extra plus för att den är så lätt att använda, bara applicera, låt verka och skölj av.
Smörj in huden efter med dagcreme, ultimat blir det med Juvenate Pro Booster & Juvenate Rich Creme i samma serie. (se H Ä R)

För mer info klicka  H Ä R


2 Replies to “en vinnare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.