Beauty

äntligen i Halmstad!

oktober 3, 2013

Skin Regimen Face & Body HalmstadSkin Regimen Face & Body Halmstadinte bara bra produkter – snygga förpackningar också

Jag fuskar sällan med min hudvård, det händer då och då, men det är inte ofta. Nu har jag precis gått igenom en ”då och då” period.
Så i tisdags hade jag bokat in mig på en ansiktsbehandling – min favorit Skin Regimen har nämligen kommit till Halmstad, HURRA!
Ansiktsbehandlingen liknar ingen annan ansiktsbehandling, och den gör skillnad på studs. Plus att ansiktsmasken är en magiker i sig.
Det är en snabb behandling som bara tar ca 30 min, perfekt.

När jag såg min hy efter behandlingen bokade jag in en kur på 4 gånger. Den gör man med 2 veckors mellanrum, mellan varje behandling.
Jag bokade in alla datumen för behandlingarna direkt, älskar den lyxiga känslan när de dyker upp i kalendern.

Under tiden tar jag hand om huden med produkterna hemma. Med Booster, Rich Creme och Night Renewer som jag skrivit om tidigare H Ä R

 Nu kan du köpa kitet (se på bilderna) med 3 produkter men betala endast för 2. Finns på Face & Body i Halmstad.
Bor du inte i närheten av Halmstad, är ett tips att kolla  H Ä R

 .

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emilie oktober 3, 2013 at 1:24 e m

  Hej! Har du helt övergett Jan Marini? Du verkade brinna så för deras produkter men nu nämns de aldrig. Tycker du att dessa är bättre. Tack på förhand!

  • Reply Minna oktober 3, 2013 at 1:51 e m

   Emilie – Ja man kan nog säga att jag har ”övergett” Jag Marini tillfälligt, MEN jag kommer säkert att köpa på mig ett kit igen. Tvätten från Jag Marini och C-vitaminkrämen… underbara! Men Skin Regimen är så mycket mer prisvärt och min hy älskar produkterna.

 • Reply Elle oktober 7, 2013 at 10:18 f m

  Hej Minna! Jag har precis köpt mitt andra kit från Skin Regimen tack vare dig. 🙂 jag kör dock på Hydra Pro-varianten, har även Duo Cleansern som jag tar efter det att jag tagit ”vanlig” rengöring (tycker inte den tar bort smink, smuts och olja från huden så bra).

  Huden har fått en härlig lyster och känns lite lugnare liksom. MEN! För en månad sen ca slutade jag med p-piller och det i kombination med att vädret slog om till höst gillade huden INTE! Huden känns riktigt fet i t-zonen (ffa pannan!), men kinderna känns normala.. och som ett brev på posten kom två megastora jättejätteömma ”inombordare” på hakan/käklinjen i samband med mens..

  Har du nåt tips på hur jag kan få bukt med dessa problem? Kanske byta rengöring? Undrar också om du har nåt tips för att punktbehandla jävlarna på hakan som envist dyker upp på samma ställen en gång i månaden..

  Kram Elle

  • Reply Minna oktober 7, 2013 at 10:48 f m

   Elle – Det är ju inte helt lätt för mig att ge dig råd, men efter att ha läst din text så skulle jag fortsätta precis som vanligt. Jag tror inte att det har något med dina produkter att göra, utan att din kropp går igenom en ”rening” av något slag efter det att du slutat med p-piller. Dina hormoner spelar nog dig ett spratt just nu och du får nog bara rida ut stormen under en tid framöver. Förhoppningsvis går det ganska snabbt så är allt tillbaka i sitt ”rätta jag” om några veckor.

   Rengöring och återfukta huden är A och O, bara fortsätt med det.
   Du kanske kan lägga till en djuprengörande mask 2 ggr i veckan och se om det blir bättre. Men produkterna från Skin Regimen är ju aktiva så de kommer att hjälpa huden att hitta rätt.

   Dina oönskade vänner på hakan, tänk framförallt på att INTE PILLA! Bort med smutsiga fingrar som ”matar” finnarna med göttigheter 🙂

   Kram på dig Elle och lycka till!
   Minna

 • Reply Elle oktober 7, 2013 at 11:44 f m

  Tack för svaret Minna! Jag får härda ut och hoppas att huden hittar tillbaka till sitt rätta jag. 😉 Jag klickade hem en djuprengörande mask. 🙂

  Stor kram!

  Elle

 • Leave a Reply