vi flyttar till Mallorca!

IMG_2810-4

Jag minns exakt min känsla jag hade här under ytan. Fri, lugn och lycklig.
Och så den där mjuka extrakänslan som fyllde magen, den som sa: allt blir bra.

IMG_8564-3

Älskade Mallorca – nu kommer vi!
Ja, vi har bestämt oss. Nu flyttar vi till vår bästa plats på jorden.

IMG_4532-2

I somras var vi på väg, men universum ville annorlunda, livet testades och våra planer och lägenheten vi jobbat på
under 7 månaders tid, såldes vidare framför våra ögon. Drömmen rann ur händerna och ledsamheten fyllde mig.

Det sved och smärtade, men till slut tuggade jag mig igenom det.

*

I början på december kändes allt annorlunda igen, energierna var tillbaka. Dagen efter att jag känt hur flödet förändrat sig runt mig,
hittade jag en fin takvåning. En pärla med takbjälkar och stor takterass.
En pärla som behöver lite puts och polering, men som kommer skina som en ädelsten när vi är klara.

Här trodde jag att känslan jag kände inom mig, var att jag skulle hitta denna ljuvliga lägenhet.
Men det visade sig att det fanns ännu mer bakom hörnet som väntade.

foto-2016-09-26-14-58-54

-Done!
-Nu drar vi till Palma!

Så stod det i sms:et från mannen, ett sms jag tog emot uppe i luften på flyget hem, från Mallorca.
Jag bet mig hårt i kinden för att inte skrika och skrämma livet ur övriga passagerare, men oj vad jag ville skrika rakt ut i ren och skär LYCKA!
Jag vände mig till Moses, kramade honom och viskade:
– Pappa fick jobbet! Vi ska flytta till Mallorca. Du, jag och pappa.

*

Ja, så blir det. Vi ska flytta till Mallorca.
Min man börjar sitt nya jobb redan på måndag, ja imorgon, så han reser först. Jag och Moses åker om ett litet tag.
Huset ska tas om hand, det ska packas, säljas saker och städas, före nya familjen flyttar in i huset.

Men det bästa är att vi snart är där, hela familjen. Tillsammans på Mallorca.
På platsen där palmerna gungar, havet är kristallklart och vi lyser ikapp med solen.

IMG_4129

Allt har gått väldigt snabbt, men när det väl hände, så kände vi bara -Vi gör det!
Det kommer bli ett roligt och utmanande år, 2017. Ett år vi inte vet så värst mycket om, och det är SÅ spännande.

Självklart följer du med om du vill. Genom flytt och renovering, och hur vårt nya tillfälliga hem tar form på Mallorca.
Nya upptäckter, utflykter och äventyr runt om hela ön.
Ja, det kommer bli mycket rolig bloggning framöver!

Tänk va häftigt livet är ändå – allt man drömmer om kan man få.
Snart är vi där, på ön.

*


22 Replies to “vi flyttar till Mallorca!”

 1. Elle

  Minna, så väldigt underbart för er!!! Grattis. ❤ Jag har läst din blogg länge och du har absolut inspirerat oss till att ta en extra resa till Mallorca och upptäcka nya pärlor. Vi åker nog i slutet på maj nästa gång, för att fira vår dotters 1-årsdag och vår 2-åriga bröllopsdag. Ser fram emot att följa er på det nya äventyret! Kram

 2. Emma "Barrstigen28" Johansson

  Gud vad spännande och fantastisk roligt!! lycka till med allt och så roligt att man få fortsätta följa dig i din vardag!! 😊

 3. Prallan

  Vilken underbar nyhet, stort grattis! Ska bli så spännande att följa er flytt med allt vad det innebär! Jag vill höra och se allt, vad ni ska göra, hur ni ska bo osv..
  kram

 4. Nathalie

  Åh så fantastiskt härligt! Jag har också en dröm, av någon anledning, att flytta till Mallorca. Trots att jag aldrig har varit där! Jag och min man, som snart är färdig lärare har pratat om att han skulle kunna ta ett jobb inom svenska skolan. Barnen skulle få börja på någon svensk förskola/skola där nere. Vi får se om det blir verklighet!

 5. Karin Strandberg

  Stort grattis och stort lycka till med allting! Jag har följt din blogg i så många år och jag är så glad för er skull. Det är otroligt inspirerande att läsa om människor som vågar! Kör hårt och njut. 🙂

 6. Helen

  Men åååå stort GRATTIS till denna lycka. Så underbart det låter, vet du det är vår plan också så småningom så därför ska det bli väääääldigt roligt att följa er resa. LYCKA TILL önskar jag av hela mitt hjärta!/Helén

 7. Åsa

  Underbart! Så otroligt roligt fina Minna! 🌞 Hoppas innerligt att du fortsätter blogga, älskar hur du skriver och sätter ord på ett fantastiskt sätt. Det syns verkligen att ni mår så bra på Mallorca. Kram!

 8. Emilie A

  Tänk att man kan bli så glad o lycklig för en annan person som man egentligen inte känner. Men å andra sidan vill jag ju tro att jag känner dig lite, iallafall genom din blogg som jag följt under flera, flera år. Stort grattis o ett stort lycka till!

 9. Johanna

  Härligt! Världens bästa ö. Är där så mycket vi kan i vårt hus som jag aldrig vill lämna. Ser en flytt om några år när barn är utflugna. Ska bli kul att följa dig och din familj. Vi kanske ses i myllret. 🌴☀️

 10. Rebecca Apelvi

  Som jag kommenterade på insta. WOW, vad häftigt!!
  Jag blev så nyfiken på ditt blogginlägg, jag var tvungen att skynda mig att läsa!!
  Så roligt och spännande ni kommer att få det! Jag har tjatat i flera åt på min kära hälft att söka sig utomlands:)
  Svårare för mig som arbetar i kommunen😂
  Visserligen har jag ett litet företag också men svårt att livnära sig på det utomlands just nu😁
  Tänk att få sol och värme året om, det är alla Skandinaver värda!!
  Njut och ha roligt!
  Kram

 11. Sara

  Men åh så roligt för er. Så himla inspirerande med människor som följer sina drömmar. Det kommer bli fantastisk☺️🕺🏼💃🏼☀️❤Kram

 12. Annelie

  Stort grattis! Vilket äventyr som väntar er. Ska bli roligt att följa er resa.
  Underbart att du följer dina drömmar Minna.

 13. Marina

  Alltså, vet inte om det är fel på mig men jag är sååå upprymd av tanken på att få följa med på ett litet hörn av ert äventyr! 🙂
  Det ska bli så spännande att få ta del av era erfarenheter och upplevelser kring en flytt till världens bästa plats!
  Vi håller själva på att leta semesterboende i Palma, tyvärr vågar vi inte flytta för barnens skuld. Inte just nu iaf, men kanske mognar tanken i båda stora och små när vi väl har vårt eget ställe..
  Stort lycka till Minna, och tack för all underbar inspiration du bjuder på!

 14. Anna

  Åh så underbart!! Grattis! Vad jobbar din man med? Ska bli kul å följa er resa! Beställde hem fotsalvan du tipsade om. Grymt bra å billigt!! Älskar sånt! 😀😀

 15. made by mary

  Men alltså shaiiijt! Vad coolt. Inte hunnit läsa din blogg på ett tag och är vansinnigt dålig på att kommentera men jisses vad kul att ni ska flytta. Minns fortf dina första poster om Mallis, du och Mallis är verkligen en kärleksstory för sig! Så coolt också att ni ska flytta dit, superglad och lite avis! Hänger så klart med <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.