worth waiting for

Att efter 4 månaders väntan, fått min blogg ur klorna på personen som inte har någonting med den att göra, känns underbart!
Att ha bytt namn, flyttat till en ny domän, och få börja skriva och dela inlägg igen… utan att någon annan kontrollerar mig.
Sablans underbara känsla, oj vad välkommen du är i min kropp!

Fast jag är inne på 10 dagen av denna influensa från helvetet, nu dessutom med öroninflammation, bekommer det mig knappt i glädjen över att vara tillbaka.
Ni har saknats mig, bloggen har saknats mig och skrivandet har saknats mig.
Det har varit lägligt med ett break också, men det är det där… när man inte får välja det själv.

När man blir så här utsatt, då märker man hur mycket alla man har runt sig betyder.
Vännerna, vad skulle jag göra utan mina vänner? Som i timme efter timme, dag efter dag, stöttar och håller i, som är på plats eller är uppkopplade genom luren.
Vet inte hur jag nånsin ska kunna få dem att förstå hur mycket de betyder för mig, de är ett helt ovärderligt gäng.

Och så geniet då, eller hjälten som han också kallas numera. Såklart börjar hans namn på M, och han jobbar på Loopia.
Loopia där alla mina domäner finns, och han jobbar på kundservice. Vilken kille!
Han har den vänligaste röst, och snällaste bemötande, och hjälpsammaste jag varit med om.
Och han  f ö r k l a r a r  tekniken så att man förstår. Utan honom hade inte bloggen rullat igen, så TACK M, du är en hjälte!

Ja, det känns bra att vara tillbaka.
Förhoppningsvis orkar jag snart vara tillbaka på full kraft igen också.
Ska ta mig igenom Mars månad, och behålla mitt fokus. Ta mig till mål.
Sen jäklar ska mitt liv få ta tillbaka sin form igen.

*

 


7 Replies to “worth waiting for”

 1. Catarina

  Underbart att höra din glädje! Även det lilla kan betyda det stora! Du kommer fixa detta, vi är många här som följt dig länge o jag tror många instämmer med mig – du är en grym powerwoman!!!

 2. Helen

  Hej Minna. Sänder en hälsning från Göteborg för att säga att det är fint att du är tillbaka i bloggen. Har varit inne och kikat varje kväll, har en liten kvällsrutin då jag går igenom de bloggar jag följer, men ”ingenting har hänt hos dig idag heller” 🙁

  Därför är det så roligt att se att du är tillbaka, om än stukad, och orkar skriva. Jag hoppas och tror att du tar dig igenom det helvete du har just nu, för du verkar så stark och målmedveten. Jag hejar på dig och önska dig all lycka framöver. Varma kramar till dig!/Helén

 3. julia

  Jag känner igen mig så till vida att fick också min son när jag var 40 år och han är mitt allt, idag 2 år gammal. Jag fick honom ensam och fast vardagen är lite kämpig stundvis (oftast bara fantastisk dock) samt att man får leva på en människas ekonomi så är jag så otroligt glad att ingen kan ta honom ifrån mig vid en eventuell skilsmässa. Han är bara 100% min och det är jag så tacksam över då vi också hängt ihop sedan dag ett och är så otroligt sammansvetsade.
  Önskar dig allt gott framöver och en virtuell kämpekram (+den finska sisun hehe)

 4. Mary

  Tack för insläpp på insta <3 Fick en insikt och tänkte på dig, har läst bloggen sen många år tillbaks men haft en liten bloggläspaus, fått barn osv. Tittade in här och ser vad som hänt. Livet ska bli bra för dig igen, skänker de allra största styrkekramarna och styrkeenergi man kan tänka sig och är glad att du har sådana trygga och fina människor och familj runt dig värda att hålla huvudet ovanför ytan för. Finns här för dig om än bara som en läsare <3 Kram Lollan

 5. Lena

  Vad har hänt? Känner att jag missat allt? Läste ikapp inläggen nedan men förstår ändå inte, men klart o tydligt är ju att du tagit dig igenom ngr jobbigt. Om du vill o orkar får du gärna berätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.