Life

the wait

mars 26, 2018

mobilsnap

Samlar energi i naturen.
Dofter, ljud och lugn.

Häftigt ändå att något så stilla kan ge så mycket kraft.
Livet va… har sagt det förr, det slutar aldrig överraska.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nina mars 26, 2018 at 9:32 e m

  Hej! Skriver härmed till Mallorca-experten för att få råd. Följt dig på dina kanaler länge. Tack för fina bilder och en fin blogg 🙂 Flyger till Palma 25/4 och stannar 6 dgr med min kille. Bodde i Palma för ett år sedan. Funderar på att bo lite utanför några nätter (ca 4 nätter) BVill gärna ha det lugnt och fint med fin strand och fin natur några nätter 🙂 Vilka ställen är fina om man inte vill åka för långt från Palma. Ngn timme är okej! Vet inte riktigt avstånden🙂 Tacksam för tips! Håller tummarna för dig och Moses 💜 Kram

 • Reply Catarina mars 28, 2018 at 2:26 e m

  Så skönt att få hämta kraft i tuffa tider! Hoppas du snart är I lugnare vatten och kan lägga energin på dig själv och din söta Moses.
  Stor kram du inspirerande kvinna 🙂

 • Reply Linnéa april 4, 2018 at 5:21 e m

  Tittar in lite då och då för att se ifall det poppat upp ngt nytt inlägg. Tkr så mycket om ditt sätt att skriva och alla fina bilder. Drömmer själv om ett liv på Mallorca och din blogg tillåter en att drömma sig bort vilket jag älskar! 🙂 Dock vet jag om att du går igenom en tuff period och du ska självklart ta den tid du behöver. Styrkekramar till dig du fina människa <3

 • Leave a Reply