vinn skor!

ballerina closet ballerina skor Minna Tannerfalk– well hello there new collection!

Att våren snart är här ska vi fira med att Ballerina Closet nya kollektion är här! Med nya modeller, färger och detaljer.
Snygga färgkombinationer som gör både vardagen och festen roligare och tjusigare.
Och bäst av allt är – att nu kan du vinna ett eget par.

 3 vinnare får varsitt par skor och det är superenkelt att var med och tävla.
Så här gör du:

Gå in på  –  www.ballerinacloset.se  –   välj ut ditt favoritpar och lämna sen en kommentar om vilken sko du önskar & storlek.
Pluspoäng till den som beskriver ett tillfälle som du ser framför dig, då du kommer att bära dina fina ballerina skor.
Ett tävlingsbidrag per person gäller.

Du hittar alla nya modeller och färger  H Ä R  – och glöm inte spana in storlekstabellen så att du väljer rätt storlek.

LYCKA TILL!!

Vinnarna presenteras i små fina grattis påskägg här på bloggen under veckan som kommer…..


115 Replies to “vinn skor!”

  1. Helena

    I maj ska min bror gifta sig i Wien 🙂 Jag ser framför mig hur jag promenerar omkring i denna vackra stad med ett par Coney Mint Stories i strl 40 på fötterna, ett par ljusa jeans och en nudefärgad topp. Till detta bär jag bästa ”accessoaren” i famnen, nämligen min fina lilla brorsdotter! <3

  2. Lotta

    Sundown hideout storlek 39. Skulle sitta perfekt till jeanshorts och vit skjorta/tshirt i sommar när jag besöker Tylösand 🙂 en sen dag/tidig kväll när sommaren är som bäst

  3. Sanna

    En söndag i maj är det äntligen dags för Leos namnfest. Ser fram emot denna stora dag i ett par ”The Day”, det blir förhoppningsvis en av årets bästa dagar! Storlek 37, tack! Kram Sanna

  4. Josefine

    Eftersom jag precis fått bekräftat att jag fick mitt ”Summer Internship” i NYC i sommar, ser jag mig själv strosa omkring i ett par Nightfall Venom stl 39 upp och ner längs Manhattan alla gator, dag som natt, i två månader. Perfekt en dag på kontoret eller en klubbnatt i Soho!

  5. Martina I

    Jag har svårt att beskriva ett speciellt tillfälle när jag skulle använda ”Don’t think twice” för det känns som skor som passar i väldigt många sammanhang!
    Men vår inplanerade resa till Göteborg i slutet av maj när sambon fyller 35 och äldsta dottern 6 år och det ska knatas runt på stan och framförallt på Liseberg kunde ju vara ett ypperligt tillfälle att använda sådana snyggingar på! Jag har st. 38.
    Tack för en fin blogg!

  6. madelen

    Om jag skulle vinna skulle jag inget hellre än ha Stripe out i strl 38, snygg modell + att det är jäkligt coola.
    Passar lika bra till en söt klänning som till jeans shorts o biker jacka 🙂
    Hade gjort min dag om jag(!) vann!

    Ta hand om dig! Hoppas du finner lugnet du verkar söka!
    Styrkekramar!

  7. Jennie

    Jag skulle gärna vilja ha ett par Barely nude i stl 38 som skulle passa perfekt när jag bjuder min kärlek på en romatisk dejt. 🙂

  8. Sofie L

    Coney Mint Stories – strl 39

    Den där färgen passar perfekt till klänningen jag ska ha (och sy själv) på min bästa väns bröllop. Till en början tänker jag klackar, men för att kunna dansa natten lång hade jag mer än gärna haft dessa söta saker att byta om till!

    vilken bra tävling minna 🙂

  9. Kim

    Jag skulle absolut välja ett par ”Revelation” i stl 39 då jag gillar att sätta färgklickara på fötterna:-)

    Jag skulle bära dem under en helg i slutet av april då jag och min vän åker till London bara hon och jag. Jag lämnar mina två underbara barn hemma med min älskade man och åker till denna fantastiska shoppingstad för att bara gå i roliga affärer och marknader med bästa vännen och äta gott, dansa och skratta mycket!!

    Dem passar ju till allt och under resan matchar jag dem till mina ankelkorta fuskskinnbyxor fr zara och en vit tischa, till boyfriendjeansshorten och lösa blusen och till slut till partyklänningen i svart:-) Ett alldeles utmärkt tillfälle att ha dem tycker jag:-)

  10. Anette Carlsson

    Sunday Dinner Invitation, storlek 40.
    Eftersom jag inte har någon resa inbokad i vår/sommar så skulle jag njuta av att ha skorna till vardags!

    KRAM
    Anette C

  11. Martina

    I sommar står det barndop & 30-årsfest på schemat för min del.
    Vad mer kan en värdinna önska sig än ett par fina, sköna
    ballerinaskor så att jag kan umgås & dansa med alla nära & kära hela natten lång! En svallande långklänning & ett par MOONRISE STRIKE (stl 36) & jag kommer känna mig finast på festen!

  12. mamma82

    Coney Mint Stories i str.39
    Ser mig själv gå med dessa fina vårskor i en vit klänning när jag tar min kommande bebis ut på en vårpromenad i solen med vagnen. Förhoppningsvis utan kritvita ben 😉

  13. Frida

    Modellen/färgen ”pistachio Scoop” i stl 39 skulle passa mig perfekt..jag ser framför mig ljumma sommarnätter med svala fläktande sommarklänningar i olika kulörer flygande kring benen – och till det, världens snyggaste ballerinor!!

  14. Sara

    Åhh, ett par Rita blue (storlek 39) som jag kan använda hela sommaren när jag kommer att få jaga runt min underbara dotter i trädgården 🙂

  15. Jennie

    Ett par Coney mint stories i storlek 37 skulle passa finfint till den outfit som jag ska ha på min 30-årsfest det 21/4 🙂 Att jag kommer vara höggravid på festen gör att ett par high-heels inte är något alternativ och då hade ett par sköna men också snygga ballerinas vart urbra 🙂

    O så fyller jag just 30 imorgon, så en liten födelsedagspresent hade ju inte vart tokigt 😉

  16. Johanna H

    Splash of orange i stl 40 tack 🙂
    De små skönheterna skulle pryda mina fossingar under min sons 1-årskalas i maj. Kalaset kommer att gå i pastellfärger med cupcakes, cakepops och massor med ballonger. Själv kommer jag ha på mig en 50-talsinspirerad klänning med mycket volym i kjolen. Skorna skulle definitivt komplettera min outfit!

  17. Linda

    Jag skulle väldigt gärna ta på mig de här fina ballerinorna en ljummen sommarkväll när jag besöker västkusten i sommar.Passar utmärkt till såväl jeans som klänning!
    Bara namnet gör att jag faller för de fina Cotton Candy strolls! Jag tror att stl 36 passar mig!
    Glad Påsk!

    /Linda

  18. Malin

    Vilka underbara färger alla skor hade. Det var svårt att hitta sin favorit när det fanns så många! Men jag föll tillslut för ”Sugar Punch”. Jag ska till New York och Chicago i slutet av Maj/början av Juni och jag kunde se dem på mina fossingar framför mig strosandes längst gatorna där. Storlek 37 har jag i sko-storlek.

    Tack för en härlig blogg.
    /Malin

  19. Carina

    Ett par Coltrane Revelation passar perfekt till min gröna älsklingsklänning. Det blir ursnyggt på shoppingrundan, på sommarfesten, på jobbet….ja, det blir kanon! (stl 38)

  20. snobben

    Barely nude (i stl 36) självklart!! Varför?? För de kommer förverkliga mig själv, under varje ögonblick av den underbara sommar som väntar!

  21. Erica V

    Jag skulle använda ”Flower fix” i storlek 37 första dagen då jag kan ha långkjol och bara ben men ändå känna värmen. Trippande, svävande och dansande fram med pirr i kroppen och glada fötter:)

  22. johanna - today you

    Åh, vilken fab tävling!
    Jag gillar bäst ”cotton candy stroll” i storlek 40, tack!

    De skulle jag använda till min nya alldeles fantastiska rosa klänning som jag ska ha på våra magiska kvällar på vår koloni med vänner. Där sitter vi hela natten och myser, tills solen går upp igen.. Läääängtar!

  23. Petra Homer

    Jag skulle ta pa mig mina Cotton Candy i storlek 38, en fina sommarklanning och en vacker bukett rosa blommor. Sedan skulle jag sta pa tarna (precis som en ballerina) och titta over alla huvuden for att se nar min mamma och pappa kommer bland folkmassan pa flygplatsen for att halsa pa mig i sommar! Jag har inte sett dem pa 1 ar och jag saknar dem saaaa! Jag klar alltid upp mig nar nag far langvaga besok – det blir sa hogtydligt da!

  24. Jenny

    Åååå MS PLAZA är bara sååå snygga! Dom skulle jag gärna ha strosandes på gator kring Franska Rivieran i sommar!! Strl. 40.

    Kram & Glad Påsk!

  25. Julia

    Jag skulle vilja vinna ”Cotton Candy Strolls” i storlek 41. Mest för att de är söta som socker och för att jag aldrig (ja, sant!) har ägt ett par ballerinas. Någon gång får väl vara första gången!

  26. Tahmine

    Jag skulle valt flower-mix i strl 41.
    skulle ha på mig de med en enkel men vacker långklänning som framhäver min fina stora gravid mage i sommar, på Bettans bar med min underbara man och våra vänner njuter av bubbel & skaldjur och jag avundas de för att jag inte kan njuta av ”riktig” bubbel, men de avundas mig för jag strålar och har vackra skor på mig 😉
    Kram och Glad påsk 🙂

  27. Magdalena

    Pistachio scoops i stl 39 är mina favoriter. Vinner jag kommer min kära lillasyster, som fyller 20 år idag den 5/4, få strosa runt i dem till våren. GLAD PÅSK!

  28. emilie

    Jag önskar mig coney mint stories strl 39. Dessa ska användas under kommande cykelfest. Perfekt att cykla runt i men ändå syperfina. Cykelfest= man får 3 par som gäster till antingen förrätt, middag, efterrätt. Sedan cyklar man vidare och äter hos någon annan, med nya människomöten. Kvällen avslutas med brakfest. Förnärvande 150 personer som tackat ja!!

  29. Nina

    Jag skulle vilja ha Monday Meet and Greet i strl 38. Ska på bröllop i sommar och efter många timmars dansande på kvällen skulle det passa med ett par låga fina skor.

  30. Terese

    Hej Minna:)
    Då jag ska få en liten bebis i början av september skulle jag så gärna vilja ha ett par fina bekväma ballerinas (nightfall venom strl 36) att strutta runt i sommar:)
    GLAD PÅSK:)

  31. Delia

    Helt klart, utan att blinka två ggr, Sunday Dinner Invitation, strl 37.
    Jag skulle använda dessa vid finare tillfällen för att lyxa till mina outfits, trogen budgettjej som jag är skulle det göra en stor skillnad 🙂 det är också just därför jag önskar mig dessa, för jag skulle normalt inte själv lägga den pengen på en ballerinasko, utan det skulle förbli en dröm istället!
    Glad påsk!

  32. Anna

    Jag har precis börjat på ett nytt jobb och ser framför mig att jag glider in på kontoret i ett par Nightfall venom strl 41.

    Glad påsk!

  33. Lasse

    Hej Minna

    Ett par FRIDAY EVE SMALLTALK i strl 38, till min söta brorsdotter och alltså inte till mig :). Hon är en liten kopia av Audrey Hepburn, har jättelångt hår i en hästsvans och är söt som en liten docka så dessa hade varit en jättefin present till henne, hon älskar dessa skor, så för henne att möta våren i dom vore en superpåsk-överraskning.

  34. Saris

    Sundown hideout såklart! Strl 38.
    Ormskinn, dessutom i orange,så himla snyggt!

    En härlig sommarbränna, ett par schyssta stuprörsjeans och en enkel vit tajt topp till fantastiska sundown hideout. Behövs inte mer för att känna sig dressad, skorna är det som sticker ut och får tala för sig själva. 🙂

  35. Johanna

    Jag skulle valt Splash of Orange i strl 37. De ser ut att ha en perfekt nyans för att matcha en klänning jag ska ha på ett dop senare i vår 🙂
    Glad påsk!

  36. Hanna

    Ett par Ms Plaza i stlk 40 skulle göra min sommar! SÅ användbara: till jeans på grillfesten, till sommarklänning och lite guldbling på ljuva sommarkalaset. Vill ha!

  37. Jenny

    Skulle hemskt gärna vilja vinna ett par Coney Mint Stories i stl 38. Dessa skulle passa såå bra i vår/sommar till brunbrända ben. Pasteller är ju inne nu, så dessa skulle vara perfa till nästintill vad jag än skulle ha på mig 😉

  38. Louise

    ’The day’ (strl 39) skulle bäras pa min och min pojkväns dag, 5:e maj. I ar är det tre ar sedan vi träffades och vi ska pa en love-weekend, jag hoppas i smyg pa att det blir just ’the day’.

  39. Vanessa Kenneryd

    Ett par splash Of orange i stl 39 hade suttit som en smäck på mina fötter en ljuvlig shoppingdag på via sindicato eller borta vid porto pi. Men det blir nog ingen resa till älskade M i sommar. Men man kan ju alltid drömma <3

  40. Jenny

    Barely Nude i strl 38 skulle sitta riktigt fint på mina fötter, skulle verkligen matcha min ”härliga” vårgarderob, för där är mycket fint, vill jag lova 😉

  41. Lisa

    Hej! Många fina modeller, men jag har förälskat mig mest i ”Pistachio Scoops” där storlek 40 skulle passa perfekt på mina fötter:-)Tack för en inspirerande blogg och glad påsk på dig!

  42. kathrin jönsson

    Med de här underbara Sundown hideout i st 38 kan man parta på The Perfect Party hela natten lång till solen går upp…

  43. Rebecca

    Åh vad perfekt!! ÄLskar ballerinaskor eftersom de ju passar till alla sommarkläder. Jag hade velat ha ett par stripe out i storlek 38. *hoppas hoppas hoppas*

  44. Charlotte

    Kul med en vårig tävling!! Har denna veckan haft pjäxor på fötterna, så ser fram emot ballerinasäsongens intågande! 🙂
    Jag hade önskat mig ett par Pistachio scoops, främst för de romantiska dagarna i juni då jag och sambon ska åka till Venedig. 🙂
    Längtar!!
    Kramar från de svenska fjällen!

  45. Lissie

    ”Hon går med snabba steg längs den kullerstensbelagda gatan. Hon nästan flyger fram av glädje. Våren är här! Väl framme vid nummer 20, så stannar hon upp och tittar i den spegelbild som uppenbarar sig i en den stora glasporten. Hon rättar till den lila scarfen, borstar av den marinblåa kappan och applicerar det svagt rosa läppglanset.Med sina Nightfall Venom (stl. 39) på fötterna kliver hon in genom porten och väntar på hissen. Innan hon trycker på våning 7, viskar hon tyst för sig själv: ”Jobbet är mitt, jobbet är mitt”. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.